Balvi

Mug Kitty Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 10.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.3 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 27557
Woonruimte Keuken

Ben je op zoek naar een schattige en praktische toevoeging aan je keuken? Dan is de Mug Kitty van Balvi precies wat je nodig hebt! Deze mok heeft een breedte van 14 cm, een diepte van 10.2 cm en een hoogte van 10.3 cm, waardoor hij perfect in je hand past. Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is deze mok duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De levendige oranje kleur van het merk geeft een vrolijke touch aan je keukeninrichting. Met de productcode 27557 is deze mok een must-have voor volwassenen in elke keuken.

Of je nu je ochtendkoffie drinkt of geniet van een ontspannende kop thee, de Mug Kitty is de ideale metgezel. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze mok is geen uitzondering. Met zijn unieke kattenontwerp voegt hij een speels element toe aan je serviescollectie. Of je nu een kattenliefhebber bent of gewoon houdt van leuke en unieke items, deze mok zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Niet alleen is de Mug Kitty een geweldige aanvulling op je eigen keuken, maar het is ook een perfect cadeau-idee voor vrienden en familie. De mok is geschikt voor volwassenen en past perfect in elke woonruimte. Of het nu voor een verjaardag, housewarming of gewoon zomaar is, deze mok zal zeker gewaardeerd worden. Met zijn opvallende oranje kleur en schattige kattenontwerp is het een cadeau dat zowel praktisch als stijlvol is.

Wacht niet langer en voeg een vleugje speelsheid toe aan je keuken met de Mug Kitty van Balvi. Bestel vandaag nog en geniet van je favoriete drankjes in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies