Balvi

Mug Travel 312 ml Ceramic Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code RC27346
Woonruimte Keuken

De Mug Travel 312 ml Ceramic van Balvi is een must-have voor volwassenen die graag onderweg genieten van hun favoriete drankje. Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is deze mok duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze mok is daar geen uitzondering op. De gele kleur voegt een vrolijke noot toe aan elke keuken en maakt deze mok gemakkelijk te vinden tussen andere serviesstukken.

Met een inhoud van 312 ml is deze mok perfect voor een kopje koffie, thee of zelfs soep. Het is ook een geweldige optie voor mensen die graag warme dranken meenemen onderweg. Of je nu op weg bent naar je werk, naar school of gewoon een wandeling maakt, deze mok is de ideale metgezel. Het compacte formaat past gemakkelijk in elke tas of rugzak, en de stevige constructie zorgt ervoor dat je drankje veilig blijft tijdens het transport.

Als je op zoek bent naar een praktisch en stijlvol serviesstuk voor je keuken, dan is de Mug Travel 312 ml Ceramic van Balvi een uitstekende keuze. Het is niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook een echte blikvanger. Voeg deze mok toe aan je collectie en geniet van je favoriete drankje, waar je ook bent.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies