Umbra

Bellwood Bar Serving Cart Black Walnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Hout
Merk Umbra
Merk kleurnaam Black Walnut
Merk product code 1015392

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Maak kennis met de Bellwood Bar Serving Cart, een prachtige bijzettafel van Umbra. Met zijn afmetingen van 53 cm breed, 44 cm diep en 80 cm hoog, is deze trolley perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar functionaliteit en elegantie.

De Bellwood Bar Serving Cart is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling heeft. Het merk Umbra staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze trolley is daar geen uitzondering op. Met zijn merk kleurnaam "Black Walnut" voegt hij een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Met zijn handige formaat en slimme ontwerp is deze bijzettafel ideaal voor het serveren van drankjes en hapjes tijdens feestjes of gezellige avonden met vrienden. Dankzij de soepel rollende wielen kun je de trolley eenvoudig verplaatsen naar waar je hem nodig hebt. Of je hem nu gebruikt in de woonkamer, keuken of zelfs op het terras, de Bellwood Bar Serving Cart voegt zeker een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

Met de merk product code "1015392" kun je er zeker van zijn dat je een authentiek Umbra-product ontvangt. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Bellwood Bar Serving Cart vandaag nog toe aan je winkelwagen en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies