Umbra

Otto Automatic Soap Dispenser White/Gray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Kunststof
Merk Umbra
Merk kleurnaam White/Gray
Merk product code 1016464
Woonruimte Keuken

De Otto Automatische Zeepdispenser is een must-have voor volwassenen in de keuken. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 11 cm past deze kunststof dispenser perfect in elke keukenruimte. Het merk Umbra staat bekend om zijn kwaliteit en design, en deze dispenser is geen uitzondering. Met de kleurcombinatie White/Gray voegt het ook een stijlvolle touch toe aan je keuken.

Deze automatische zeepdispenser is niet alleen functioneel, maar ook hygiënisch. Met een simpele beweging van je hand wordt de zeep automatisch gedoseerd, waardoor je geen fysiek contact hoeft te maken met de dispenser. Dit is vooral handig tijdens het koken, wanneer je handen vaak vies worden. Met de Otto Automatische Zeepdispenser blijven je handen schoon en fris.

Deze dispenser is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Het heeft een handige inhoud van 1016464, wat betekent dat je niet vaak hoeft bij te vullen. Daarnaast is het materiaal van de dispenser kunststof, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Met zijn strakke en moderne ontwerp past de Otto Automatische Zeepdispenser perfect bij elke keukenstijl.

Wacht niet langer en voeg de Otto Automatische Zeepdispenser toe aan je keuken. Geniet van het gemak, de hygiëne en de stijl die deze dispenser te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak je keuken compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies