Zusss

Houten Afwasborstel Vier Elke Dag Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9 cm
Materiaal Hout
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0709-061
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een praktische en stijlvolle toevoeging aan je keuken? Maak kennis met de Houten Afwasborstel Vier Elke Dag van Zusss. Deze afwasborstel is perfect voor volwassenen en behoort tot de categorie Keukengerei. Met een breedte van 26 cm en een hoogte van 9 cm is deze borstel ideaal voor dagelijks gebruik in de keuken.

De Houten Afwasborstel Vier Elke Dag is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij duurzaam en milieuvriendelijk is. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze afwasborstel is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Zand" past hij perfect bij elke keukeninrichting.

Met de productcode 0709-061 is deze afwasborstel gemakkelijk te vinden en te bestellen. Of je nu een nieuwe afwasborstel nodig hebt of op zoek bent naar een leuk cadeau voor een keukenliefhebber, de Houten Afwasborstel Vier Elke Dag is een uitstekende keuze. Voeg een vleugje stijl toe aan je keuken met deze praktische en mooie afwasborstel van Zusss.

Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de schoonheid van de Houten Afwasborstel Vier Elke Dag. Maak van afwassen een plezierige taak met deze hoogwaardige afwasborstel. Verrijk je keuken met dit must-have keukengerei van Zusss!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies