Zusss

Servetten Geniet Vandaag 11X20cm Grijs-groen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Materiaal Papier
Merk Zusss
Merk kleurnaam Grijs-groen
Merk product code 0711-068

Ben je op zoek naar mooie servetten om je tafel te decoreren? Dan zijn de Servetten Geniet Vandaag 11X20cm van het merk Zusss echt iets voor jou! Deze servetten hebben een breedte van 11 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 20 cm. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig papier en hebben een prachtige grijsgroene kleur. Met de merkproductcode 0711-068 weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

De Servetten Geniet Vandaag 11X20cm zijn speciaal ontworpen voor dames die van stijlvolle tafeldecoratie houden. Of je nu een feestje geeft of gewoon je dagelijkse maaltijd wat extra flair wilt geven, deze servetten zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan je tafel en zorgen ervoor dat je gasten zich welkom voelen.

Met het merk Zusss weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De servetten zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail. Het merk kleurnaam "Grijs-groen" geeft aan dat deze servetten een unieke en trendy uitstraling hebben. Ze passen perfect bij een moderne en eigentijdse tafelsetting.

Wacht niet langer en voeg een vleugje klasse toe aan je tafel met de Servetten Geniet Vandaag 11X20cm van Zusss. Bestel ze vandaag nog en geniet van een prachtig gedekte tafel!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies