Zusss

Tafelkleed Jij Maakt Mij Blij 250X150cm Linnen Peper & Zout

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 250 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 150 cm
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Peper & Zout
Merk product code 0711-044

Ben je op zoek naar een prachtig tafelkleed dat jouw eettafel echt tot leven brengt? Dan is het Tafelkleed Jij Maakt Mij Blij 250X150cm Linnen perfect voor jou! Dit tafelkleed behoort tot de categorie Tafelkleden en heeft een breedte van 250 cm en een hoogte van 150 cm. Het is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabel gevoel.

Dit tafelkleed is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en kwaliteit. Het merk achter dit prachtige tafelkleed is Zusss, een bekend en geliefd merk in de fashion wereld. De kleur van dit tafelkleed is Peper & Zout, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Het merk product code van dit tafelkleed is 0711-044, waardoor je altijd precies weet welk product je in handen hebt.

Met het Tafelkleed Jij Maakt Mij Blij 250X150cm Linnen creëer je direct een gezellige en sfeervolle ambiance in jouw eetkamer. Het is de perfecte toevoeging aan elke tafelsetting, of je nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van een gezellig diner met vrienden en familie. Laat jezelf stralen met dit prachtige tafelkleed en geniet van de bewonderende blikken van je gasten.

Wacht niet langer en voeg het Tafelkleed Jij Maakt Mij Blij 250X150cm Linnen toe aan je winkelmandje. Met dit tafelkleed ben je verzekerd van een stijlvolle en sfeervolle tafelsetting waar je elke dag van kunt genieten. Bestel nu en maak van jouw eettafel een eyecatcher!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies