Trixie

Fleece blanket | 100x150cm - Bliss Olive Olive Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 100 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 150 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Olive Green
Merk product code 50-067

Deze Fleece deken van Trixie is perfect voor kinderen die houden van comfort en stijl. Met een afmeting van 100x150cm is deze deken ideaal om lekker onder te kruipen tijdens koude avonden. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze deken niet alleen zacht en warm, maar ook duurzaam. De binnenkant van de deken is gemaakt van polyester voor extra comfort. De kleur Olive Green geeft een trendy en eigentijdse uitstraling aan deze deken. Met de productcode 50-067 is deze deken een must-have voor elke kinderkamer.

Deze fleece deken is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze deken is daar geen uitzondering op. Met de afmetingen van 100x150cm is deze deken perfect om overal mee naartoe te nemen, of het nu voor een picknick in het park is of voor een gezellige filmavond thuis. De biologische materialen zorgen ervoor dat deze deken niet alleen goed is voor je kinderen, maar ook voor het milieu. De Olive Green kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Met deze fleece deken van Trixie haal je niet alleen comfort in huis, maar ook een stukje duurzaamheid. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze deken niet alleen zacht en warm, maar ook goed voor het milieu. De binnenkant van polyester zorgt voor extra warmte en comfort. Met een afmeting van 100x150cm is deze deken perfect voor kinderen. De Olive Green kleur geeft een vleugje stijl aan elke kinderkamer. Met de productcode 50-067 weet je dat je kiest voor kwaliteit en design.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies