Zusss

Wollig Plaid 130X170 cm Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 130 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 170 cm
Materiaal Wol
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0102-009

Op zoek naar een heerlijk zachte plaid om jezelf in te wikkelen op koude avonden? Dan is de Wollig Plaid 130X170 cm van Zusss precies wat je nodig hebt! Deze plaid behoort tot de categorie Plaids en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 130 cm en een hoogte van 170 cm biedt deze plaid voldoende ruimte om jezelf comfortabel in te nestelen. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardige wol, waardoor de plaid niet alleen warm en knus aanvoelt, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit is.

De Wollig Plaid 130X170 cm is afkomstig van het bekende merk Zusss. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle en tijdloze ontwerpen, en deze plaid is daar geen uitzondering op. De kleur van de plaid is zand, wat zorgt voor een rustige en natuurlijke uitstraling.

Met de merkproductcode 0102-009 weet je zeker dat je een authentiek product van Zusss in handen hebt. Deze plaid is niet alleen een praktisch item om je warm te houden, maar ook een stijlvol accessoire dat je interieur een extra touch geeft.

Wacht niet langer en voeg de Wollig Plaid 130X170 cm toe aan je winkelmandje. Geniet van het comfort en de luxe die deze plaid te bieden heeft, en geef jezelf of een geliefde een warm cadeau waar ze nog lang van zullen genieten!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies