Filters

36 van 590 producten

36 van 590 producten

Pagina

Sinds 1963 is het de missie van Balvi om hun klanten te voorzien van unieke en originele cadeaus. Een cadeau maken is iets magisch. Of je nu een cadeau geeft, of er eentje ontvangt, het belangrijkste is dat je er een glimlach van krijgt. Het merk staat bekend om de Spaanse invloeden en de trendy designs. Jouw interieur is niet compleet zonder een Balvi eye catcher! Benieuwd naar de gehele Balvi collectie? Neem dan snel een kijkje!

Assortiment Balvi

Balvi uit Barcelona is al sinds 1963 importeur van unieke, originele producten. Het bedrijf biedt een gevarieerd assortiment van tijdloze en verrassende producten, die bovendien ook nog eens bruikbaar zijn. De designers van Balvi hebben inmiddels al jarenlang ervaring opgedaan en komen dan ook iedere zes maanden met een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van dit Spaanse bedrijf is in te delen in acht categorieën: Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen, Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten.

Balvi is een glimlach, cadeaus, verbeelding, originaliteit, design. Geef Balvi cadeau, geef een glimlach cadeau.


Bestel Balvi online

Heb je een gaaf item van Balvi gevonden en kan je niet wachten om jouw bestelling in het echt te bewonderen? Bestel deze dan snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies