House Doctor

Kussenhoes Simple Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 50 cm
Materiaal Katoen
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code 205081131

Op zoek naar een eenvoudige maar stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is het Kussenhoes Simple van House Doctor perfect voor jou. Dit sierkussen heeft een afmeting van 50 cm bij 50 cm en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Het blauwe kleurenschema geeft een frisse en moderne uitstraling aan elke ruimte.

Met zijn volwassen doelgroep in gedachten, heeft House Doctor ervoor gezorgd dat dit kussenhoes zowel comfortabel als duurzaam is. Het materiaal voelt zacht aan en is gemakkelijk te onderhouden. De kwaliteit van House Doctor is duidelijk te zien in elk detail van dit product.

De Kussenhoes Simple is een must-have voor liefhebbers van minimalistisch design. Het strakke ontwerp en de subtiele blauwe kleur maken dit kussenhoes veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere interieuraccessoires. Of je nu een moderne woonkamer, een gezellige slaapkamer of een stijlvol kantoor hebt, dit kussenhoes voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Met de productcode 205081131 is dit kussenhoes gemakkelijk te vinden en te bestellen. House Doctor staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en dit kussenhoes is daar geen uitzondering op. Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met het Kussenhoes Simple van House Doctor.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies