Zusss

Linnen Rolkussen 15X55cm Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 55 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Materiaal Linnen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0101-158

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is het Linnen Rolkussen 15X55cm van Zusss precies wat je nodig hebt. Dit kussen behoort tot de categorie Sierkussens en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 55 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 15 cm, heeft dit kussen de perfecte afmetingen om comfort en stijl te bieden.

Wat dit kussen echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig linnen materiaal. Linnen staat bekend om zijn duurzaamheid en luxueuze uitstraling, waardoor dit kussen een echte eyecatcher wordt in jouw interieur. Het subtiele zandkleurige ontwerp van Zusss voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Met de merkproductcode 0101-158 ben je verzekerd van de kwaliteit en authenticiteit die Zusss te bieden heeft. Dit merk staat bekend om zijn unieke ontwerpen en aandacht voor detail. Het Linnen Rolkussen 15X55cm is dan ook een perfect voorbeeld van de stijlvolle en trendy producten die Zusss te bieden heeft.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met het Linnen Rolkussen 15X55cm van Zusss. Voeg comfort, stijl en een vleugje elegantie toe aan elke ruimte met dit prachtige kussen. Bestel nu en geniet van de perfecte mix van functionaliteit en design!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies