Leitmotiv

Table lamp Lax gold plated base clear glass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 36 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam gold plated base clear glass
Type fitting E27

De Table lamp Lax is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Deze tafellamp behoort tot de categorie Tafellampen en heeft een aantal unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere lampen.

Met een breedte en diepte van 16 cm is deze lamp compact en past hij perfect op elk tafelblad. De hoogte van 36 cm zorgt ervoor dat de lamp een subtiele maar opvallende aanwezigheid heeft.

De Table lamp Lax is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en elegantie. Het is een perfecte keuze voor het verlichten van jouw favoriete leeshoekje of als sfeerverlichting in de slaapkamer.

Deze lamp wordt gevoed via het stopcontact en is geschikt voor de C, E en F type stopcontacten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over compatibiliteit.

De Table lamp Lax is gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De goud vergulde voet en het heldere glas geven de lamp een moderne en stijlvolle look.

Het merk achter deze prachtige lamp is Leitmotiv, een bekende naam in de wereld van interieurdesign. De kleur van de lamp wordt omschreven als "gold plated base clear glass", wat perfect past bij verschillende interieurstijlen.

De Table lamp Lax heeft een E27 fitting, waardoor je eenvoudig jouw favoriete lichtbron kunt installeren. Of je nu kiest voor een warme gloeilamp of een energiezuinige LED-lamp, deze lamp biedt veel mogelijkheden.

Met de Table lamp Lax haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een prachtig designobject dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Bestel deze lamp vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies