Marie-Stella-Maris

Hand Soap Lemon Notes 250ml Lemon Notes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Lemon Notes
Merk product code 31142

Ben je op zoek naar een verfrissende handzeep die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu? Dan is de Handzeep Lemon Notes 250ml van Marie-Stella-Maris precies wat je nodig hebt. Deze handzeep is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled glas, waardoor het een duurzame keuze is.

Met de heerlijke geur van Lemon Notes zorgt deze handzeep voor een verkwikkende ervaring elke keer dat je je handen wast. De frisse citroennoten geven je een energieboost en laten je handen heerlijk ruiken.

De Handzeep Lemon Notes 250ml is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het gerecyclede glas waaruit de fles is gemaakt, draagt bij aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor deze handzeep, draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet.

Met de handige productcode 31142 van Marie-Stella-Maris weet je zeker dat je de juiste handzeep hebt gekozen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Handzeep Lemon Notes is daar geen uitzondering op. Verwen jezelf met deze luxueuze handzeep en geniet van de verfrissende geur en de verzorgende werking.

Maak een bewuste keuze voor jouw handverzorging en kies voor de Handzeep Lemon Notes 250ml van Marie-Stella-Maris. Met zijn gerecyclede glas, verkwikkende geur en hoogwaardige kwaliteit is deze handzeep een must-have voor iedereen die geeft om zichzelf en het milieu.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies