Marie-Stella-Maris

Lip Balm 12 ml Lip

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled PET
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Lip
Merk product code 74002

De Lip Balm 12 ml van Marie-Stella-Maris is een must-have voor dames die op zoek zijn naar hoogwaardige lipverzorging. Deze lippenbalsem is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen goed is voor je lippen, maar ook voor het milieu. Met zijn gerecyclede duurzaamheid en trendy Lip-kleur, is deze lippenbalsem een perfecte aanvulling op je dagelijkse beauty routine.

De Lip Balm 12 ml van Marie-Stella-Maris is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een effectieve en duurzame lipverzorging. Met zijn gerecyclede PET-materiaal en gerecyclede duurzaamheid, biedt deze lippenbalsem niet alleen de nodige hydratatie, maar ook een milieubewuste keuze. Het merk Marie-Stella-Maris staat bekend om zijn hoogwaardige producten en met deze lippenbalsem laten ze zien dat ze ook oog hebben voor duurzaamheid.

Met de Lip Balm 12 ml van Marie-Stella-Maris geef je je lippen de verzorging die ze verdienen. Deze lippenbalsem is gemaakt van gerecycled PET-materiaal en biedt daarmee niet alleen hydratatie, maar ook een duurzame keuze. De trendy Lip-kleur geeft je lippen een subtiel tintje en maakt deze lippenbalsem een must-have voor elke dame. Met de merkproductcode 74002 weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies