Karlsson

Wall Clock Charm Engraved Numbers Small Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 3.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

De Wall Clock Charm Engraved Numbers Small is een prachtige wandklok die een vleugje stijl en elegantie toevoegt aan elke ruimte. Met zijn gravure cijfers en compacte formaat van 30 cm x 30 cm x 3.5 cm, is deze klok perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een tijdloos en functioneel accessoire.

Gemaakt van hoogwaardig metaal, straalt deze klok duurzaamheid en kwaliteit uit. Het merk Karlsson staat bekend om zijn vakmanschap en dit product is daar geen uitzondering op. De zwarte kleur voegt een vleugje moderniteit toe aan het ontwerp, waardoor het een veelzijdige keuze is die bij elke interieurstijl past.

Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verfraaien, deze wandklok is een geweldige keuze. Het minimalistische ontwerp en de duidelijk leesbare cijfers maken het gemakkelijk om de tijd in één oogopslag af te lezen. Bovendien voegt de gravure een uniek element toe aan het horloge, waardoor het een echte blikvanger wordt.

Met een breedte en hoogte van 30 cm is deze klok compact genoeg om aan elke muur te hangen zonder te overheersen. Het is ook gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Of je nu een klok nodig hebt voor je huis of als cadeau voor een geliefde, de Wall Clock Charm Engraved Numbers Small is een geweldige keuze.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies