Karlsson

Wall Clock Natural Cuckoo Birch Wood White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31.5 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 31.5 cm
Materiaal Hout
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

De Wall Clock Natural Cuckoo Birch Wood is een prachtige wandklok die een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan je interieur. Met zijn breedte van 31,5 cm, diepte van 6 cm en hoogte van 31,5 cm is deze klok perfect voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt deze klok vakmanschap en kwaliteit uit.

Het merk achter deze klok is Karlsson, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en functionele ontwerpen. De klok heeft een prachtige witte kleur, die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Of je nu een modern, Scandinavisch of klassiek interieur hebt, deze wandklok voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Met zijn natuurlijke uitstraling en unieke ontwerp is deze wandklok een echte eyecatcher. Of je hem nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer plaatst, hij zal zeker de aandacht trekken van iedereen die hem ziet. Daarnaast is deze klok ook nog eens functioneel, waardoor je altijd de tijd bij de hand hebt.

Als je op zoek bent naar een wandklok die zowel stijlvol als praktisch is, dan is de Wall Clock Natural Cuckoo Birch Wood de perfecte keuze. Met zijn natuurlijke materialen, hoogwaardige afwerking en tijdloos ontwerp zal deze klok een waardevolle toevoeging zijn aan je interieur. Bestel hem vandaag nog en geniet van de schoonheid en functionaliteit die deze klok te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies