Karlsson

Wall Clock Pendulum Charm Steel Jungle Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Jungle Green

Op zoek naar een unieke wandklok die je interieur een vleugje charme geeft? Dan is de Wall Clock Pendulum Charm Steel van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze klok zeker de aandacht trekken.

Deze wandklok heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 4.8 cm en een hoogte van 50 cm, waardoor hij een indrukwekkende aanwezigheid heeft aan elke muur. Het stalen materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een moderne uitstraling aan de klok.

De Wall Clock Pendulum Charm Steel is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun interieur. Met zijn merknaam Karlsson ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Wat deze wandklok echt uniek maakt, is de kleur. Met zijn jungle groene tint voegt hij een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze klok past perfect bij elke stijl.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Wall Clock Pendulum Charm Steel. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid die deze klok te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies