Dopper

Dopper Insulated 580ml Glacier Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 7.3 cm
Diepte 7.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25.7 cm
Keurmerken Certified B Corporation, Cradle to Cradle Bronze
Materiaal Roestvrij staal
Merk Dopper
Merk kleurnaam Glacier Grey
Size info Deze Dopper is Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd

Op zoek naar een duurzame en stijlvolle waterfles? Maak kennis met de Dopper Insulated 580ml. Deze waterfles behoort tot de categorie Waterflessen en is perfect voor volwassenen. Met een breedte en diepte van 7.3 cm en een hoogte van 25.7 cm, heeft deze fles de ideale afmetingen om gemakkelijk mee te nemen.

Wat deze Dopper Insulated 580ml echt bijzonder maakt, zijn de keurmerken die het draagt. Als Certified B Corporation en Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd product, draagt deze fles bij aan een duurzame en verantwoorde levensstijl. Het materiaal van de fles is roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook voor een uitstekende isolatie.

Het merk Dopper staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie, en deze Dopper Insulated 580ml is daar geen uitzondering op. De kleur van deze fles is Glacier Grey, wat een eigentijdse en trendy uitstraling geeft. Bovendien is deze Dopper Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen.

Met de Dopper Insulated 580ml hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van koude of warme dranken. Deze fles houdt je drankjes tot wel 9 uur lang koud en tot 24 uur lang warm. Of je nu onderweg bent, op kantoor zit of aan het sporten bent, deze waterfles is de perfecte metgezel.

Kies voor duurzaamheid, stijl en gemak met de Dopper Insulated 580ml. Bestel vandaag nog en geniet van een milieuvriendelijke en trendy manier om gehydrateerd te blijven.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies