Memobottle

SLIM Memobottle Stainless Steel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26.9 cm
Materiaal Roestvrij staal
Merk Memobottle
Merk kleurnaam Black
Merk product code M260
Volume 0.5 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische waterfles? Dan is de SLIM Memobottle Stainless Steel perfect voor jou! Met een breedte van 8 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 26.9 cm, heeft deze fles de ideale afmetingen om gemakkelijk in je tas of rugzak te passen. Het roestvrijstalen materiaal zorgt ervoor dat je drankjes op de juiste temperatuur blijven, terwijl de zwarte kleur een moderne en trendy uitstraling geeft.

De SLIM Memobottle Stainless Steel is ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 0.5 liter. Of je nu naar je werk gaat, naar de sportschool of gewoon onderweg bent, deze fles is de perfecte metgezel om gehydrateerd te blijven. Het merk Memobottle staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en met de productcode M260 weet je dat je een betrouwbaar product in handen hebt.

Met de SLIM Memobottle Stainless Steel hoef je je geen zorgen te maken over lekkages of morsen. De fles is ontworpen met een stevige sluiting die ervoor zorgt dat je drankjes veilig blijven, zelfs als je onderweg bent. Daarnaast is de fles gemakkelijk schoon te maken, waardoor je altijd kunt genieten van frisse en smaakvolle drankjes.

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de SLIM Memobottle Stainless Steel en geniet van een stijlvolle en praktische waterfles die perfect past bij jouw drukke levensstijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies