Karlsson

Alarm clock Globe Design Armando Breeveld moss green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 9.5 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam moss green
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele wekker? Dan is de Alarm clock Globe Design Armando Breeveld perfect voor jou! Deze wekker behoort tot de categorie Wekkers en heeft een uniek ontwerp dat direct in het oog springt.

Deze wekker heeft een breedte van 9.5 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 10 cm, waardoor hij compact en handig is voor dagelijks gebruik. Het materiaal van deze wekker is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De Alarm clock Globe Design Armando Breeveld is ontworpen voor volwassenen en is perfect geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het merk achter deze wekker is Karlsson, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Wat deze wekker echt uniek maakt, is de kleur. De Alarm clock Globe Design Armando Breeveld is verkrijgbaar in de kleur "moss green", wat een frisse en trendy uitstraling geeft aan je slaapkamer of kantoor.

De vorm van deze wekker is rond, wat een klassieke en tijdloze uitstraling geeft. Het ontwerp past perfect bij elke interieurstijl, of het nu modern, industrieel of minimalistisch is.

Met de Alarm clock Globe Design Armando Breeveld ben je verzekerd van een betrouwbare wekker die er ook nog eens fantastisch uitziet. Bestel vandaag nog en word wakker in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies