Karlsson

Alarm Clock Gummy Rubberized Soft Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7 cm
Materiaal Siliconen
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Soft Orange
Merk product code KA5753

Op zoek naar een wekker die zowel stijlvol als functioneel is? Maak kennis met de Alarm Clock Gummy Rubberized van Karlsson. Deze wekker is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om wakker te worden. Met zijn breedte van 14 cm, diepte van 5 cm en hoogte van 7 cm past hij gemakkelijk op elk nachtkastje.

Wat deze wekker echt bijzonder maakt, is het materiaal waarvan hij is gemaakt. De Alarm Clock Gummy Rubberized is gemaakt van hoogwaardig siliconen, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een zachte en rubberachtige textuur heeft. Dit geeft hem een unieke uitstraling die perfect past bij een moderne en eigentijdse inrichting.

De wekker is uitgevoerd in een prachtige kleur genaamd "Soft Orange", wat zorgt voor een vrolijke en energieke sfeer in elke slaapkamer. Daarnaast is de wekker voorzien van het merklogo van Karlsson, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. De productcode van deze wekker is KA5753, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met de Alarm Clock Gummy Rubberized van Karlsson haal je niet alleen een praktische wekker in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Word elke ochtend op tijd wakker met deze betrouwbare en trendy wekker. Bestel hem vandaag nog en geniet van een goede nachtrust en een modieuze uitstraling!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies