Karlsson

Alarm clock Honeycomb concrete Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Beton
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Pink
Woonruimte Slaapkamer

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle wekker voor volwassenen? Dan is de Alarm clock Honeycomb concrete van Karlsson de perfecte keuze voor jou! Met zijn afmetingen van 14 cm breed, 6 cm diep en 15 cm hoog, past deze wekker perfect in elke slaapkamer.

Deze wekker is gemaakt van duurzaam beton, waardoor hij niet alleen stevig en robuust is, maar ook een moderne uitstraling heeft. De betonnen constructie zorgt ervoor dat deze wekker lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Wat deze wekker echt bijzonder maakt, is de opvallende roze kleur. Het merk Karlsson heeft gekozen voor een levendige en trendy kleur die een vleugje speelsheid toevoegt aan je slaapkamer. Of je nu een minimalistische of een kleurrijke inrichting hebt, deze roze wekker zal zeker de aandacht trekken.

Of je nu een ochtendmens bent of moeite hebt om uit bed te komen, deze wekker zal je zeker helpen om op tijd wakker te worden. Met zijn eenvoudige en duidelijke wijzerplaat is het aflezen van de tijd een fluitje van een cent. Daarnaast is de wekker voorzien van een handige alarmfunctie, zodat je nooit meer te laat zult komen.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je slaapkamer met de Alarm clock Honeycomb concrete van Karlsson. Bestel hem vandaag nog en geniet van een trendy en functionele toevoeging aan je interieur!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies