Filters

2 producten

2 producten

Met de fijne handsprays van HAAN zit je zeker goed als het om hygiëne gaat. De sprays worden verpakt in een hippe en trendy verpakking. De flacons zijn in diverse kleuren verkrijgbaar waardoor een handspray zeker niet saai hoeft te zijn. Het formaat van de handspray is erg handig doordat het ene klein formaat is. Zo past deze ook gemakkelijk in je tas of zak waardoor je het flesje altijd bij de hand kunt hebben en nooit hoeft te vergeten.

De geur van de spray doet je denken aan een verrukkelijke warme houtgeur en zorgt ervoor dat je handen volledig worden gedesïnfecteerd. De sprays zorgen er niet alleen voor dat je bacterieloos door het leven gaat, maar verzorgt je handen ook nog eens door het toegevoegde Aloë Vera extract. De spray is vrij van parabenen en dermatologisch getest waardoor ze geschikt zijn voor alle huidtypen.

Een leuk weetje het merk HAAN, is dat 20% van de opbrengst van alle HAAN aankopen naar waterprojecten in Afrika gaat. Zo ben jij niet alleen voor jezelf goed bezig, maar ook nog eens voor de wereld! Mooier kan bijna niet.


Fijne verzorging

Haan maakt deel uit van een nieuwe generatie bedrijven die willen bouwen aan een betere toekomst voor de planeet en de mensheid. Dat betekent een disruptieve benadering van de manier waarop een bedrijf wordt bedacht: deel uitmaken van het spel en de oplossing. De claim van Haan definieert een sociaal engagement in een verouderde industrie die de mensen de rug heeft toegekeerd. Enerzijds vinden ze producten voor persoonlijke verzorging opnieuw uit met een hoog niveau van design en innovatie; anderzijds creëren ze een sociale verandering in ontwikkelingslanden. 'Turning care around' houdt rekening met beide kanten van de medaille.

In 2018 was het idee geboren. Als ondernemers hadden ze al een ander bedrijf, maar er ontbrak iets. Ze merkten de noodzaak om een ​​merk te starten dat een game-changer kan worden.

Ze realiseerden zich dat de zorgsector een geweldige manier is om veel consumenten te bereiken met hun boodschap, omdat ze geloven dat iedereen een zorgproductgebruiker is.

Voordat HAAN van start ging, werkten ze in de mode-industrie, van waaruit ze onze ontwerpsmaak, winkelobsessie en klantgerichtheid volgen.
Haan is er echt van overtuigd dat elk bedrijf tegenwoordig een positieve impact moet hebben in onze samenleving. Met HAAN kunnen ze dit mogelijk maken en dat is de drijvende kracht achter het bedrijf.


Koop HAAN online

Wil jij graag gebruik maken van de fijne producten van HAAN? Bestel deze dan eenvoudig en online in onze webshop. Wij gaan meteen met jouw order aan de slag, zodat je de handspray zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies