Cadeaubonnen

Filters

5 producten

vanaf Vanaf 10,00
vanaf Vanaf 10,00
vanaf Vanaf 10,00
vanaf Vanaf 10,00
vanaf Vanaf 10,00

5 producten

Cadeaubonnen: Het perfecte geschenk voor elke fashion liefhebber

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een fashion liefhebber, maar weet je niet zeker wat je moet kiezen? Dan zijn cadeaubonnen van The Little Green Bag de ideale oplossing! Met onze cadeaubonnen geef je de ontvanger de vrijheid om zelf iets moois uit te kiezen uit ons uitgebreide assortiment van trendy fashion items.

Waarom kiezen voor onze cadeaubonnen?

1. Ruime keuze: Met onze cadeaubonnen kan de ontvanger kiezen uit een breed scala aan fashion items, waaronder tassen, portemonnees, sieraden, horloges en nog veel meer. Zo weet je zeker dat je een cadeau geeft waar de ontvanger echt blij van wordt.

2. Gemakkelijk en snel: Het bestellen van onze cadeaubonnen is eenvoudig en snel. Je kunt ze online bestellen en direct naar de ontvanger laten sturen. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan naar het perfecte cadeau en bespaar je tijd en moeite.

3. Persoonlijk tintje: Onze cadeaubonnen kunnen worden gepersonaliseerd met een persoonlijke boodschap. Voeg een speciale boodschap toe om je cadeau nog persoonlijker te maken en de ontvanger te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Hoe werkt het?

Het bestellen van onze cadeaubonnen is heel eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen:

1. Kies het gewenste bedrag voor de cadeaubon. We bieden verschillende bedragen aan, zodat je altijd een cadeaubon kunt kiezen die past bij je budget.

2. Voeg de cadeaubon toe aan je winkelwagen en ga naar het afrekenproces. Hier kun je de cadeaubon personaliseren met een persoonlijke boodschap.

3. Vul de benodigde gegevens in, waaronder het e-mailadres van de ontvanger. Je kunt ervoor kiezen om de cadeaubon direct naar de ontvanger te laten sturen of naar jezelf, zodat je deze persoonlijk kunt overhandigen.

Hier vind je alle informatie over het gebruik van de cadeaubon van The Little Green Bag.

Online shoppen met jouw cadeaubon

Een resterend bedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze.
 Je kunt verschillende type giftcards met elkaar combineren tijdens het afrekenen.
 The Little Green giftcard kan gecombineerd worden met een kortingscode.
 Na het retour sturen van een artikel wat is gekocht met een The Little Green giftcard, zal het tegoed automatisch opgewaardeerd worden in jouw account. Dit gebeurt zodra wij het artikel retour hebben verwerkt.
 Wij wisselen The Little Green giftcard niet om in contanten.
 The Little Green Giftcard heeft geen einddatum. Zodra je de giftcard hebt toegevoegd in jouw account, zal het tegoed beschikbaar blijven tot het moment dat je een bestelling plaatst.

Meer informatie vind je bij onze veelgestelde vragen over giftcards

Geef het perfecte cadeau met onze cadeaubonnen van The Little Green Bag en laat de fashion liefhebber zelf iets moois uitkiezen. Bestel vandaag nog en maak iemand gelukkig!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies