Filters

18 producten

18 producten

Het verhaal van het merk On begon allemaal in de Zwitserse Alpen. Gepensioneerd atleet Olivier Bernhard wilde een hardloopschoen creëren met een totaal nieuw gevoel. Hij begon te experimenteren met stukjes tuinslang en plakte ze op de buitenzool van zijn prototype. Caspar Coppetti en David Allemann, de partners van Olivier Bernhard, kwamen in 2010 aan boord. Het doel van On was om de meest hoogwaardige schoen ooit te creëren, met gedempte landingen en krachtige starts. De schoenen zijn volledig ontwikkeld in Zwitserland, waarbij gebruik is gemaakt van de meest geavanceerde technologie die mogelijk is. In maart 2010 wonnen de vernieuwde prototypes van On de ISPO BrandNew Award. Tegenwoordig worden de schoenen van On door meer dan 7 miljoen atleten gedragen in meer dan 50 landen.

Innovatieve schoenen

Technologische innovatie vormt de kern van On. ‘Beter worden’ bereik je door voortdurend te experimenteren en niet bang te zijn om opnieuw te beginnen of het patroon te doorbreken. Het bedenken van baanbrekende nieuwe ideeën is niet genoeg; ze willen er bij On een fysieke realiteit van maken. Tegenwoordig blijft het team van wetenschappers en technici van wereldklasse bij On baanbrekende innovaties bedenken binnen het in Zürich gevestigde On Lab. On begon met een eenvoudig doel: een revolutie teweegbrengen binnen de hardloopwereld en innovatieve ideeën tot leven brengen dankzij de allernieuwste technologieën.

Fossielvrije en circulaire schoenen

Bij On geloven ze dat vooruitgang niet alleen in technologische innovatie en beter experimenteren ligt, maar ook bij duurzaam en circulair te werk gaan. Ze hebben de ultieme visie om een betere toekomst te bouwen met fossielvrije materialen en circulaire systemen. Het doel van On is om hoogwaardige producten te maken met de laagst mogelijke voetafdruk. De schoenen worden ontworpen voor circulariteit, met voorkeursmaterialen en met behulp van verbeterde productiemethoden en distributiemodellen. Door vanuit hun eigen On Lab te werken, samen met hun meest nabije en vertrouwde partners, kunnen ze hun productieprocessen tot in de details beheersen. Het redden van de planeet is tenslotte een teamsport.

Koop On online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van On gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies