Crocs

Filters

36 van 311 producten

36 van 311 producten

Pagina

Crocs: wie kent ze niet? De beroemde slippers en clogs van Crocs zijn al jarenlang mega populair en bieden het ideale comfort voor jouw voeten. Je vindt de Crocs in allerlei verschillende kleuren voor jong en oud. Ga voor een uitdagende kleur of ga voor een kleur die bij iedere outfit past. Benieuwd naar het gehele assortiment van Crocs? Kijk dan snel verder!

Het merk Crocs is opgericht in 2002 door Scott Seamons, Lyndon ''Duke'' Hanson en Geroge Boedecker, Jr. Het eerste model dat geproduceerd is door Crocs, 'the Beach', is in 2002 geveild op de Fort Lauderdale Boat show in Florida en op dit moment waren 200 paar Crocs uitverkocht.

Crocs staan bekend om de heerlijkste comfortabele schoenen ter wereld. Crocs gelooft dat comfort de sleutel tot geluk is, en hun legendarische Crocs-comfort maakt de wereld gelukkiger. Ze zijn onvermoeibaar op zoek naar nieuwe comforttechnologieën en ontwikkelen revolutionaire materialen die lichter, zachter en flexibeler zijn dan ooit tevoren.

Crocs werkt er hard aan om je comfortabel te maken in jouw eigen schoenen. In 2002 lieten ze de wereld kennismaken met een van de meest unieke merken die iemand ooit had gezien: ze waren anders en het maakte sommige mensen ongemakkelijk. Nu, honderden miljoen schoenen later, maken ze de wereld comfortabeler.

Crocs komt uit een fijne, comfortabele plek. Niet gebonden aan trend of traditie. Niet bang om te proberen en te falen. Toegankelijk, betaalbaar en comfortabel. Voor iedereen. Voor elke dag - waar het leven wordt geleefd, inspiratie wordt gevonden en innovatie de dag regeert.

Crocs is een wereldleider in innovatieve vrijetijdsschoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Crocs biedt een breed portfolio van all-season producten, terwijl het trouw blijft aan zijn kerngeschiedenis van gegoten schoenen. Alle schoenen van Crocs zijn gemaakt van Croslite-materiaal, een gepatenteerde, revolutionaire technologie die elk paar schoenen de zachte, comfortabele, lichtgewicht, niet-afgevende en geurbestendige eigenschappen geeft die Crocs-fans kennen en waarderen. Crocs viert het plezier van een beetje anders zijn en moedigt fans aan om 'te komen zoals je bent' in elk kleurrijk paar schoenen. Sinds de oprichting in 2002 heeft Crocs meer dan 600 miljoen paar schoenen verkocht in meer dan 90 landen over de hele wereld.


De kern van Crocs

Heerlijk democratisch
Ze vieren one-of-a-kinds en staan ​​samen met allerlei verschillende soorten.

Ontwerp voor mensen
Ze denken bij elke stap dat de mensen op de eerste plaats komen. Ze ontwerpen voor alles wat je doet en waar je ook gaat.

Inherente eenvoud
Ze weten dat slim niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ze houden het dus simpel, licht en volledig intuïtief.

Fantasierijke innovatie
Ze vergroten de mogelijkheden van design en creatief denken, zodat jij jouw hoogste potentieel kunt bereiken.

Unapologetisch optimisme
Ze maken elke dag een keuze om een ​​open geest te hebben en naar de heldere en kleurrijke kant te kijken.

Zeer comfortabel
Ze ondersteunen comfort op elk niveau, want als je comfortabel bent, kun je alles doen.


Bestel je Crocs online

Heb je het perfecte paar Crocs gezien? Bestel ze online bij The Little Green Bag. We gaan direct aan de slag met je bestelling zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe Crocs!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies