Schooltassen

Filters

36 van 300 producten

36 van 300 producten

Pagina

Als het gaat om de voorbereiding op een lange schooldag, is het hebben van een betrouwbare en stijlvolle schooltas een must. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie met merken zoals Kipling, Eastpak en Herschel Supply Co., ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van studenten te voldoen en tegelijkertijd een statement te maken op het gebied van zowel mode als functionaliteit.

Kipling schooltas

Kipling schooltassen staan bekend om hun iconische apensleutelhanger en levendige ontwerpen en combineren moeiteloos modieuze esthetiek met praktische kenmerken. Deze tassen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen het dagelijkse studentenleven. Met slimme compartimenten en ergonomische ontwerpen zijn Kipling schooltassen niet alleen een accessoire, maar ook een betrouwbare metgezel voor studenten van alle leeftijden.

Eastpak schooltas

Eastpak biedt schooltassen met een stedelijke en eigentijdse uitstraling die tegemoetkomen aan de behoeften van de moderne student. Duurzame, functionele en stijlvolle Eastpak-schooltassen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen om een hectische schooldag door te komen. Meerdere compartimenten, laptophoezen en trendy ontwerpen maken Eastpak tot een favoriete keuze voor studenten die zowel vorm als functionaliteit voorop stellen.

Herschel Supply Co. Schooltas

Met een scherp oog voor detail zijn de schooltassen van Herschel voorzien van kenmerkende gestreepte voeringen en hoogwaardig vakmanschap. Deze tassen dienen niet alleen als organisatorisch knooppunt voor schoolboeken en notitieboekjes, maar maken ook een fashion statement op de campus. Ontdek een reeks maten en stijlen om de perfecte Herschel-schooltas te vinden die bij jouw individuele smaak past.

Koop schooltassen bij The Little Green Bag

Onze collectie schooltassen van Kipling, Eastpak en Herschel Supply Co. zorgt ervoor dat je de perfecte balans vindt tussen duurzaamheid, organisatie en mode. Of je nu door de gangen van de middelbare school loopt of door universiteitscampussen slentert, draag je benodigdheden in een tas die jouw algehele schoolervaring verbetert. Kijk nu verder op deze pagina en ontdek de perfecte schooltas.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies