Filters

35 van 416 producten

35 van 416 producten

Pagina

Het wereldberoemde sneakermerk Vans is niet meer te missen in het modestraatbeeld. Niet alleen nu, maar al jaren staat de schoenencollectie van Vans bekend om de iconische ontwerpen. Het merk is niet meer alleen gigantisch populair bij de skateboard- en surfcultuur, maar het merk is ook onwijs populair geworden bij een nog groter publiek. Als origineel actiesportschoenenbedrijf is Vans geworteld in authenticiteit en creativiteit. Vans houdt vier belangrijke pijlers aan: actiesport, muziek, kunst en straatcultuur. Met deze vier pijlers weet Vans invloed uit te oefenen op onze grotere gemeenschap. Ontdek de verschillende schoenen van Vans zoals de Old skool of de Authenic Vans collectie .


Vans bij The Little Green Bag

Je vindt bij The Little Green Bag de Vans sneakers voor zowel dames en heren als voor kids. Zo kan jij ook nog leuk matchen met jouw kleine! Je vindt de sneakers in leuke kleuren en printjes, maar ook in effen uitvoeringen. Zo zit er voor ieder wel wat wils bij! De combinatie van kleuren en print maken deze schoenen tof en uniek.


Een reis door de tijd met Vans

De broers Paul en Jim van Doren openden op 16 maart 1966, samen met partners Gordon Lee en Serge Delia, de Van Doren Rubber Company in Anaheim (Californië). Hier verkochten zij de schoenen rechtstreeks aan het publiek. Daarna werd de naam House of Vans bedacht. Toen er skateboarders gezien werden met de Vans aan, liet het bedrijf dit zien op de ramen van het bedrijfspand. De Vans werden een hype onder de skateboarders. Skateboarders die groot fan waren van de ruige designs en rubberen zolen van de sneakers, werden door heel Zuid-Californië met Vans gespot. Dit gebeurde al begin jaren zeventig!

De Vans #95, die nu bekend staat als de Era, met een gevoerde kraag en verschillende kleurcombinaties, werd ontworpen door Tony Alva en Stacy Peralta. De schoen was favoriet onder een generatie skateboarders in 1976. Dit was de tijd dan het ‘off the wall’ logo van Vans werd geïntroduceerd.

In 1977 deed de Vans #36 zijn intrede, de Old Skool. Hierop was de nu zo bekende Vans Sidestripe te zien. De Old Skool was Vans' eerste skateschoen met geïntegreerde leren delen voor meer stevigheid. Wat begon als zomaar een tekeningetje van Paule van Doren, werd in het begin de 'jazz-streep' genoemd en is inmiddels uitgegroeid tot een onmiskenbaar designelement van het Vans-merk.

Ook de Vans #98 werd geïntroduceerd en dankzij skateboarders en BMX'ers werden deze Vans Classic Slip-Ons heel populair in Zuid-Californië. De schoen vormde de basis voor het originele Slip-On-silhouet, dat nog vele generaties geliefd zou blijven.

De jaren daarna maakte Vans nog veel meer ontwikkelingen door en heeft het hen gebracht waar het merk nu staat. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd groot merk en heeft Vans een veel grotere doelgroep gekregen.

Maak jouw outfit af met de de sokken van Vans. Deze passen uitstekend bij de stijl wanneer je je gave Vans aandoet! Heb je ook graag een muts aan? Neem daar dan ook eens een kijkje! Je bent met al deze items helemaal klaar om trendy de deur uit te gaan! 


Bestel jouw Vans online

Heb je een gaaf paar Vans gevonden en wil je deze snel aan je schoenencollectie toevoegen? Wacht dan niet langer en bestel jouw favoriete paar sneakers eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je de Vans zo snel mogelijk in huis hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies