BIRKENSTOCK

Filters

36 van 346 producten

36 van 346 producten

Pagina

Ben je nog op zoek naar een fijn paar sandalen, slippers, pantoffels of clogs? Dan zit je bij Birkenstock zeker aan het juiste adres. Hier vind je de soorten schoenen met een ideaal voetbed waar jij het een hele dag op kunt volhouden. Bij The Little Green Bag vind je Birkenstocks in verschillende kleuren en maten. Shop snel een tof paar Birkenstocks!

Sinds 1774 houdt Birkenstock zich bezig met de vraag hoe zij het leven van mensen beter en aangenamer kunnen maken. Goed schoeisel voor alle mogelijke levensomstandigheden is daar natuurlijk één van. Hecht jij veel waarde aan functionaliteit en kwaliteit als het gaat om slippers en sandalen? Dan vormt Birkenstock met zijn premium kwaliteitsproducten een erg goed alternatief.

Birkenstock staat voor een uitstekend comfort, grote functionaliteit en een buitengewoon hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen, die volgens de voor ons merk zo kenmerkende hoge kwaliteitseisen worden verwerkt. De producten bevorderen het welzijn. Ze doen goed, in de beste zin van het woord. Daardoor onderscheiden ze zich op een weldadige manier van de grote massa aan goedkope producten, waardoor onze consumptiemaatschappij wordt gedomineerd.


Groot merk met Duitse achtergrond

Birkenstock is een wereldmerk en staat niet alleen in de top 5 van de Global Footwear Brands, maar is tegelijkertijd een van de meest bekende Duitse merken ter wereld. Met zo'n 3.000 medewerkers is de traditierijke familieonderneming in de zesde generatie tegelijkertijd de grootste werkgever binnen de Duitse schoenenindustrie. Bijna elke vierde werknemer binnen deze sector werkt bij Birkenstock. Sinds begin 2013 heeft de onderneming meer dan 1.100 nieuwe arbeidsplaatsen gecreeëerd - vrijwel allemaal in Duitsland.

Als sinds de jaren 70 is Birkenstock een global player. De producten worden in ongeveer 90 landen over de hele wereld en in alle vijf werelddelen verkocht. En nu ook bij The Little Green Bag vind je deze gave schoeisels. 

Birkenstocks worden in Duitsland geproduceerd onder de voor het merk ideale omstandigheden, in eigen fabrieken en werkplaatsen, waarin een groot deel van het werk nog met de hand wordt uitgevoerd.


Heerlijk voetbed

Birkenstock creëert producten die het leven van iedereen eenvoudiger en beter maken. Het unieke, anatomisch gevormde voetbed is hetgeen wat Birkenstock zo populair maakt. Dit voetbed is niet alleen uniek, maar het is tegelijkertijd een leidraad en oriëntatiepunt voor alles wat zij doen. Het voetbed is voor iedereen geschikt! Wat wil je nog meer?

Birkenstock slippers en sandalen staan voor een uitstekend comfort, grote functionaliteit en een buitengewoon hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen. De producten van Birkenstock bevorderen het welzijn. Ze doen goed, in de beste zin van het woord. Daarom onderscheiden ze zich op een weldadige manier van de grote massa aan goedkope producten, waardoor onze consumptiemaatschappij wordt gedomineerd.


Sandalen en slippers

Ben je als vrouw, man of kind op zoek naar een paar sandalen of slippers, dan is er een merk dat er met kop en schouders bovenuit steekt: Birkenstock! Vrijwel niemand kan tippen aan zoveel keuze en kwaliteit. Alle sandalen en slippers zijn voorzien van het speciale en fijne voetbed en hebben riempjes van leer of hoogwaardige kunststof als Birko-Flor, dat nauwelijks te onderscheiden is van natuurlijk leer. De zolen van alle sandalen en slippers bestaan uit ethyleenvinylacetaat, beter bekend als EVA.

De keuze uit sandalen en slippers is vaak oneindig. Belangrijk is om fijn schoeisel te hebben die veel lucht doorlaat. We hebben het dus over een 'frisse' sandaal. Ook is het belangrijk dat ze voldoende ondersteuning bieden en jou door een hectische dag helpen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje shoppen of een zomerse avond op het terras doorbrengt; Birkenstock slippers kunnen altijd!

Pantoffels en clogs

Niet alleen heeft Birkenstock de bekende sandalen en slippers, maar ook heeft het merk pantoffels! Deze pantoffels hebben alleen een heerlijk voetbed en houden jouw voeten warm de gehele ochtend en avond! 

De clogs van Birkenstock zijn net zo comfortabel maar ook geschikt voor buiten! Met het voetbed dat zich aanpast aan jouw voeten, loop je gegarandeerd heerlijk in je schoenen. De clogs zijn in meerdere kleuren beschikbaar en er is keuze uit verschillende materialen.


Birkenstock bij The Little Green Bag

Heb je een fijn paar Birkenstocks op het oog? Wacht dan niet langer en bestel dit paar sandalen eenvoudig en snel in onze webshop. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23:00? Dan zorgen wij ervoor dat jouw Birkenstocks dezelfde dag nog worden verstuurd. Zo heb je er extra snel plezier van!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies