Filters

36 van 104 producten

36 van 104 producten

Pagina

Sustainable en Vegan fashion; maak kennis met het merk Mister Miara. ''We believe that the future of fashion should be based on ethical workmanship and sustainability''.

De ontwerpen van Mister Miara zijn duidelijk in functie en vorm, met onderscheidende elegante en tijdloze vormen en kleuren. Wij zijn bewust van het feit dat er iets moet veranderen aan de manier waarop producten worden geproduceerd en worden verkocht. Om deze reden streven wij naar Slow Fashion. Door een collectie niet in seizoenen te ontwerpen, maar als een 'never out of stock' -collectie, met jaarlijkse kleurtoevoegingen.
 

Inspiratie Mister Miara

Mister Miara is geïnspireerd door de natuur, mode en vrouwelijke elegantie over de hele wereld. Vanwege onze liefde voor dieren, worden de tassen gemaakt van hoogwaardig polyurethaan leer. Dit materiaal is minder schadelijk voor productieomgeving en bevat aanzienlijk minder chemicaliën dan normaal polyurethaan tassen. De voering van de tassen is tevens gemaakt van 100% gerecycled plastic flessen.

Deze luxe tassen van Mister Miara zijn gemaakt met het beste vakmanschap en zijn ethisch geproduceerd in een gecontroleerde Sedex-fabriek in China. Wij streven naar een goede en verantwoorde werkomgeving en eerlijk loon. Het Sedex-lidmaatschap verzekert ons dat aan al deze criteria wordt voldaan en in onze fabriek wordt gehandhaafd door regelmatige inspecties.

Toegewijd aan het ontwerpen met 100% veganistisch leer, laten we zien hoe een modemerk de grenzen kan verleggen door producten te produceren die mooi, duurzaam en dierleedvrij zijn. Al onze producten zijn PETA-gecertificeerd.
 

Mister Miara tassen

In de collectie van Mister Miara vind je diverse soorten tassen. Zo heb je de crossbodytassen, heuptassen, handtassen, laptoptassen, schoudertassen en rugzakken. Zo zit er voor ieder wel een geschikte tas tussen!

Met de crossbodytassen van Mister Miara laat jij je verleiden door de charmante vormen en kleuren van de tas. Alle tasen zijn gemaakt van prachtig polyurethaan leer; dit leer is minder schadelijk voor het productmilieu. Zo heb je de prachtige Eden Baguette die de hele dag met je mee op stap gaat. Het perfecte item om onderweg makkelijk met je mee te dragen door het lange hengsel, maar ook ideaal voor een avondje uit doordat je het hengsel kunt inkorten. Met de handige vakken is er genoeg ruimte voor jouw essentials.

Ben je een groot fan van de hobo trend? Dan zit je bij Mister Miara aan het juiste adres. Je vindt hier de Ava Hobo in diverse kleuren, kenmerkt zich door haar eenvoud en valt op door haar elegantie. De tas met het perfecte handtas formaat die dus echt niet kan ontbreken in jouw tassencollectie! Er is genoeg plek voor al jouw belangrijkste items, maar niet te groot voor een hoog draagcomfort. Met deze hobo tas maak jij zeker weten een goede indruk!


Mister Miara portemonnees

Berg je geld stijlvol op in de Rue Wallet van Mister Miara. Deze mooie portemonnee is lekker klein waardoor deze bijna in iedere tas past. Er passen 6 pasjes en muntgeld in. Het hoofdvak sluit middels een rits. Een fijne portemonnee van Mister Miara en verkrijgbaar in vier kleuren: Misty Blue, Cuban Sand, Black en Maroon. Ook vind je de Isla Purse van Mister Miara. In de portemonnee is plaats voor 12 pasjes en er is ruimte voor brief- en muntgeld. De portemonnee is afgewerkt met goudkleurige details. De Isla Purse is verkrijgbaar in vier kleuren: Black, Cuban Sand, Misty Blue en Olive Night.


Bestel Mister Miara online

Heb je een mooie tas gevonden van Mister Miara? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Wil je Mister Miara liever in het echt zien? Dat kan ook! De winkels staan klaar om jou te helpen. 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies