BRONX

Filters

36 van 93 producten

36 van 93 producten

Pagina

Met de sneakers en boots van Bronx weet je zeker dat je een goede indruk achter laat. Ook bij The Little Green Bag vind je de chunky sneakers en chelsea boots van Bronx met contrasterende materialen en de hipste trends. Bronx schoenen zijn gemaakt voor de dames die zich even willen terugtrekken uit de sleur van het dagelijks leven. Benieuwd naar de gehele collectie schoenen van Bronx? Neem dan snel een kijkje!

Bronx is een familiebedrijf dat in 1886 is opgericht. De liefde voor schoenen en hun mensen is altijd al zo sterk geweest. Vier generaties Dijkmans deelden hun passie, kennis en ervaring met de wereld en ook met jou. Schoenmode was en is al meer dan een eeuw de kern van hun bestaan.

Bronx ademt schoenenmode en ze blijven trouw aan zichzelf en de visie waarin ze geloven. Het merk handelt zoals ze 100 jaar geleden al deden; met eerlijkheid en respect. Ze ontwerpen mode voor vrouwen om hen zelfvertrouwen en gelijk te geven. Bronx durft anders te zijn. Het bewijs zit dan ook in hun modieuze collecties. Daarom zien ze een mooie wereldwijde toekomst voor iedereen die Bronx draagt. Bronx is degene die uniek is, degene die speciaal is en degene die aan het gewone ontsnapt.

Bronx ontwerpt, produceert en disitribueert wereldwijd damesschoenen. Momenteel wordt Bronx geleid door Krijn Dijkmans, die nauw samenwerkt met zijn vader Frits. Bronx verkoopt wereldwijd in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Vanuit hier beheren ze hun dochterondernemingen over de hele wereld. Hun belangrijkste productiefaciliteiten bevinden zich in Portugal, Italië en India.

Het familiebedrijf werd vier generaties geleden in 1886 opgericht, in het hart van de belangrijkste Nederlandse schoenenproducerende regio. Ze zijn er nog steeds en ze houden zich nog steeds aan de zakelijk waarden, eerlijkheid en respect.


Waarom Bronx?

Bronx zorgt voor vertrouwen en geluk. Vrouwen van vandaag willen ontsnappen aan het gewone leven. Door Bronx schoenen te kopen en te dragen, voelen ze zich zelfverzekerd en gelukkig. Dat is wat Bronx wilt doen en dit is de belofte van hun merk. Een belofte die ze de afgelopen eeuw zijn nagekomen. En een belofte die ze nog heel lang willen nakomen. Ontdek alles voor dames van Bronx.

De Bronx-handtekening
Bronx gebruikt vrijelijk hun eigen erfgoedarchieven en herinterpreteert catwalkgekte. Ze gebruiken edgy ornamenten in combinatie met rijke materialen en voegen hun eigen unieke smaak van taaiheid en pittigheid toe. Een vrouw die Bronx draagt, onderscheidt zich van de massa. Ze beslist, ze heeft de touwtjes in handen, ze heeft een eigen mening. Ze ontsnapt aan het gewone.

Eén merk, éen cultuur
Familiebedrijven worden op een andere manier geleid. Continuïteit heerst over snelle winst. Mensen zijn de sleutel bij Bronx. Ze heten al hun personeel, klanten en leveranciers welkom om deel uit te maken van de Bronx-familie en werken samen om de merkbelofte levend te houden.

Hoe werken ze?
Het draait bij Bronx allemaal om mode. Hun belangrijkste focus is het ontwerpen en vervaardigen van schoenencollecties die door de klant wordt gewaardeerd. Met Bronx ervaar je de aantrekkingskracht van hun fashion forward collecties. Bronx levert 9 schoenencollecties per jaar, 4 hoofdcollecties en 5 pop-ups. Er is dus altijd iets nieuws om je stijl op te frissen en jezelf te presenteren met de laatste trends in schoenenmode.


Bestel jouw Bronx-schoenen online

Ben je verliefd geworden op de schoenen van Bronx? Bestel ze dan snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct voor je aan de slag zodat je jouw nieuwe favoriete Bronx schoenen zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies