Secrid

Filters

36 van 221 producten

36 van 221 producten

Pagina

Secrid begon in 1990. René van Geer en Marianne van Sasse van IJsselt weten innovatieve producten te ontwikkelen om in 2009 een eigen brand te beginnen, Secrid. De kweekvijver van innovativiteit en kennis wordt omgezet tot de ultieme kaarthouder, waarmee ook diverse awards worden gewonnen.


Secrid: Portemonnees met cardprotectors

De portemonnees van Secrid spelen handig in op de huidige trend waarbij muntgeld en briefgeld steeds meer vervangen worden door pasjes, zoals creditcards, pinpassen en OV-kaarten. Deze nieuwe pasjes maken gebruik van chips waar privacygevoelige informatie in verwerkt is. In de Secrid portemonnees wordt gebruik gemaakt van de beste technologie om deze privacygevoelige informatie te beschermen. In elke portemonnee is een Secrid Cardprotector verwerkt. Deze zilverkleurige hoes biedt ruimte voor meerdere pasjes. Door het geavanceerde schuifsysteem kunnen alle pasjes trapsgewijs uit het hoesje worden geschoven. Behalve de Cardprotector bieden de Miniwallet en Twinwallet ook ruimte voor muntgeld en briefgeld. De portemonnees worden omhuld door een lederen hoes van hoge kwaliteit. De hoesjes bieden ook extra ruimte voor klantenpasjes en briefgeld.


Secrid Cardprotectors & RFID

Tegenwoordig wordt in veel kaarten RFID technologie verwerkt. Deze RFID kaarten zijn voorzien van een chip met ingebouwde antenne. Op deze manier kan er draadloos gecommuniceerd worden tussen de RFID kaart en andere apparaten, waardoor alle informatie die op deze kaart staat uitgelezen, geactiveerd en zelfs gekopieerd kan worden. Met een Secrid cardprotector is alle privacygevoelige informatie veilig opgeborgen, zoals dat in andere portemonnees zonder deze technologie niet het geval is. Het radiosignaal dat wordt afgegeven door RFID kaarten wordt sterk verminderd door de beschermende Cardprotector.

De designs van Secrid worden vervaardigd op Nederlandse bodem. Bij Secrid staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hierbij worden arbeidsomstandigheden en milieu goed in het oog gehouden. Zo wordt bijvoorbeeld nauw samengewerkt met een leeratelier in Schiedam, waarna het vervolgens geproduceerd wordt in Leiden.


Twinwallet en Miniwallet

Bij The Little Green Bag vind je een uitgebreide collectie van het Secrid assortiment. De Miniwallet komt in diverse leersoorten, zoals de Vintage leersoort, maar ook de Original, Glamour en Crisple. De Twinwallet is voorzien van twee Cardprotectors waardoor er extra veel pasjes in kunnen. Deze Twinwallet is tevens verkrijgbaar in diverse leersoorten zoals Amazon en Vintage. Toch liever zonder lederen hoesje? De Cardprotector kan ook enkel los aangeschaft worden.


Uitvoeringen

De cardprotectors en wallets van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor je altijd een Secrid portemonnee kunt vinden die het beste past bij jouw persoonlijke stijl. Binnen onze collectie vind je o.a. de volgende stijlen: Laser, Original, Vintage en Dash. Met uitzondering van de Metallic uitvoering, wordt altijd gebruik gemaakt van de huid van Europese koeien. De productie vindt plaats in Nederland en/of Italië. Dit is afhankelijk van het model.

Niet alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in elke soort wallet. Zo is de uitvoering Laser, die beschikbaar is in fleurig bloemmotief, een stijlvolle ruit of zigzag patroon, alleen verkrijgbaar als Secrid Cardprotector. De Secrid Miniwallet, Twinwallet en Slimwallet zijn de meest diverse producten in de collectie. Deze zijn verkrijgbaar in de stijlen Original, Vintage, Matte, Crisple, Dutch Martin, Indigo, Nile en Perforated. Deze collecties uitvoeringen hebben ieder een eigen uitstraling en stijl. Zo is de Original de originele uitvoering van de Secrid wallets. De Vintage collectie heeft een geleefde uitstraling en de Matte collectie een matte finish. De Crisple collectie heeft een saffiano reliëf, wat de wallet een unieke uitstraling geeft. Daarnaast zijn de Dutch Martin en Indigo beiden bewerkt met een unieke substantie waardoor ze deze prachtige glossy en jeans look krijgen. De Nile wallets hebben een interessante croco print en de Perforated heeft kleine geperforeerde gaatjes over het leer.

De Slimwallets en Miniwallets zijn ook nog verkrijgbaar in andere collecties als in de Rango, Cubic en Vegan Soft Touch. De meest veelzijdige collectie is de Miniwallet.


Bestel jouw Secrid portemonnee online

Heb je een leuke Secrid portemonnee gevonden waarmee jouw pasjes voortaan altijd beschermd zijn tegen skimmen? Of ga je voor een leuke moneyband? Bestel jouw favoriete Secrid online bij The Little Green Bag. Wij gaan direct aan de slag met jouw bestelling, voor een snelle levering. Zo zijn al jouw pasjes zo snel mogelijk veilig opgeborgen.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies