Filters

33 van 71 producten

33 van 71 producten

Pagina

Ook zo onhandig met sleutelbossen? Herken je het probleem dat er te veel sleutels aan je bos hangen en je nooit de juiste sleutel kunt vinden? Gelukkig ben je niet de enige. Orbitkey biedt jou de perfecte oplossing! Een simpele, multifunctionele sleutelhanger die er ook nog eens fashionable uit ziet. Kies voor de klassieke maar innoverende sleutelhanger of voor de Key Organizer. Makkelijk en fijn in gebruik, dat zijn de sleutelhangers van Orbitkey!

Orbitkey is een merk dat zich richt op multifunctionaliteit. De bedenkers van het merk willen de gewone sleutelhanger laten transformeren tot een stijlvol en multifunctioneel accessoire. Daarnaast zijn de Orbitkeys ontworpen om te zorgen voor comfort, om luxe uit te stralen en om er fashionable uit te zien.


Functies Orbitkey

Orbitkey biedt verschillende tools. Hang je belangrijkste sleutels aan je Orbitkey sleutelhanger of de Key Organizer. Daarnaast biedt het merk nog meer gadgets. Kies bijvoorbeeld voor de Orbitkey USB-stick of de Orbitkey flessenopener, die je tevens beide ook aan jouw sleutelhanger naar keuze kan toevoegen. Hierdoor upgrade je jouw sleutelbos en maak je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk.

Orbitkey biedt ook deskmatten en trackers. Deze tracker heeft een functie waarbij je via de app op je je mobiel snel kunt zien waar je sleutels zijn. Op deze manier ben je nooit meer je sleutels kwijt! Daarnaast kun je deze super handige gadget ook andersom gebruiken. Ben jij je telefoon kwijt? Druk dan op de Orbitkey Tracker en vind gemakkelijk je telefoon terug door middel van de app. Je bent met de Orbitkey en bijbehorende accessoires op alle situaties voorbereid. Nog nooit was het leven zo simpel! Voeg ook deze gadget toe aan jouw sleutelbos voor het ultieme gemak.


Oprichting Orbitkey

Het idee startte toen Charles zijn eerste prototype ontwikkelde om het probleem van zijn hond, die een hekel had aan het geluid van een rinkelende sleutelbos, op te lossen. Na het delen van zijn prototype met vrienden en familie was iedereen enthousiast en realiseerde hij dat de bekende sleutelring verre van perfect was. Wat van origine startte vanuit een persoonlijk project is uitgegroeid tot iets groots, na een succesvol Kickstarter project eind 2013. Als start-up is Orbitkey begonnen in Melbourne Australië en is inmiddels ook in Nederland, België en Duitsland verkrijgbaar. 


Missie Orbitkey

Orbitkey heeft de wil te inspireren en de wijze waarop een ieder met zijn sleutels omgaat te veranderen. Orbitkey is een accessoire waar je mee gezien wilt worden! Het merk biedt gadgets die erg handig en innoverend zijn voor je sleutelbos. Kortom: Love your keys.


De Orbitkey Collectie

De Orbitkeys zijn er in verschillende functionaliteiten te verkrijgen. Op deze manier is er voor ieder wat wils! Ga voor een luxe leather-look met de Premium Leather items. Houd je liever van comfortabel? Dan zijn de Canvas en Active Elastomer sleutelhangers meer jouw ding. Ook heeft Orbitkey een fashionable lijn in de collectie opgenomen. De Rose Gold Collection bestaat uit trendy kleuren met roségouden accenten.


Geef een Orbitkey cadeau

Ken je iemand die dit accessoire moet hebben? Geef dan een Orbitkey sleutelhanger cadeau! Haal jouw sleutelhanger op in de winkel en laat deze direct door één van onze medewerkers inpakken, ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt. Of bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies