Gabor

Filters

35 van 76 producten

35 van 76 producten

Pagina

Gabor staat voor hoogwaardige schoenen die met veel vakmanschap en aandacht voor detail worden ontwikkeld en vervaardigd. Het merk maakt producten voor vrouwen die niet zomaar een schoen zoeken. Maar je wilt je favoriete schoen vinden. Van hoge kwaliteit, eerlijk, duurzaam en eerlijk en duurzaam geproduceerd. Geen wegwerpproducten, maar trouwe metgezellen. Benieuwd naar de gehele damescollectie schoenen van Gabor? Neem dan snel een kijkje!

Gabor is modieus en actueel, van uitstekende kwaliteit en dat geldt zowel voor het materiaal als de verwerking! Samen met een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort zijn dat precies de handelskenmerken van Gabor. Van de sportieve sneaker tot aan elegante pumps, geen droom blijft onbeantwoord.

Schoenen zijn iets bijzonders. Ze zijn meer dan slechts een modeartikel. En veel meer dan alleen maar functioneel. Schoenen staan voor het karakter van een persoonlijkheid, net als de stemming van het moment. Ze zijn een modieus statement. Een cadeau dat je alleen jezelf kunt geven. Gabor staat voor damesschoenen die bij de eerste blik al direct fascineren en jou ook na duizend stappen nog steeds in verrukking brengen. Die aan de nieuwste mode voldoen. Met pasvormen en comfortkenmerken, die voor een ongekend welzijnsgevoel zorgen. Van topkwaliteit materiaal en de beste verwerking.

Dat is al meer dan 100 jaar de passie van Gabor. En iedere dag doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij hun schoenen met hetzelfde plezier zult dragen als waarmee zij ze hebben gemaakt. Welkom bij Gabor!


Eigenschappen Gabor

Uniek en typisch voor Gabor is de combinatie van een moderne uitstraling en optimaal draagcomfort. Gabor is ervan overtuigd: alleen de schoenen waarin een vrouw zich absoluut prettig voelt, maakt haar uitstraling echt perfect. Richten hun trendscouts van over de hele wereld hun aandacht vooral op de toekomst, hun productexperts baseren hun kennis op meer dan 100 jaar ervaring. Hun expertise blijkt uit de ambachtelijke, verfijne uitvoeringen, complexe details en de kwalitatief hoogwaardige verwerking. Gabor stelt dagelijks alles in het werk om hun goede naam te behouden - die zij inmiddels in 63 landen over de hele wereld hebben verworven.

Gabor streeft ernaar, om aan iedere vrouw en voor iedere voet de perfect passende schoen te kunnen aanbieden. Daarom worden de Gabor schoenen in verschillende wijdten (G/H) en ook in extra grote maten tot maat 11 (46) aangeboden. Het merk Gabor bestaat uit drie productlijnen. Gabor Fashion vertegenwoordigt de meest actuele internationale modetrends - voor damesschoenen, die prettiger dragen dan ooit tevoren. Schoenen uit de lijn Gabor Comfort vullen de moderne aspecten aan met nog meer exclusieve uitvoeringskenmerken.


Schoenen voor dames

De Gabor Best Fitting-modellen voor dames bieden door de bredere binnenzool veel meer ruimte voor de voet. Echter rond de enkels hebben ze de normale, iets slanke wijdte F, zodat jouw voeten goed houvast hebben en niet naar voren gluiden. Dankzij de nieuwe luchtkamerzolen wordt het lopen in de moderne schoenen van Gabor nu nog prettiger. Een zachte uitvoering van luchtkamers veert bij iedere stap perfect mee. De mooiste vorm voor gezonde beweging. Bij de vervaardiging in de Sacchetto-stijl wordt afgezien van een tussenzool en het voeringleer wordt als een zakje in de schoen genaaid. Het resultaat: een bijzonder draagcomfort met optimale zachtheid en flexibiliteit.

De schoenen van Gabor zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en bieden dus meer ruimte in het gebied rond de tenen, bal en wreef. De wijdten G (normale wijdte) en H (comfortabele wijdte) bieden de maximale vrije ruimte voor de voet. De comfort schoenen van Gabor zijn verkrijgbaar met een uitneembaar voetbed van verschillende materialen. De uitneembare voetbedden kunnen op ieder moment worden uitgenomen en door een orthopedische inlegzool worden vervangen. Door aan aangenaam zacht dempingsschuin veren de Soft-Move-modellen van Gabor met iedere stap perfect mee. Bij iedere stap ontstaat een bijzonder draaggevoel.


Bestel Gabor online

Heb je een fijn paar dames schoenen van Gabor op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw nieuwe paar schoenen zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies