Filters

35 van 61 producten

35 van 61 producten

Pagina

Garmin: wearable technologie. De smartwatches van Garmin bevatten ingebouwde sport-apps en zijn stijlvol en slim. Zoek je een horloge om hardloop-, fiets- of zwemprestaties mee te meten? Dan is een Garmin smartwatch zeker iets voor jou! Nieuwsgierig? Bekijk het assortiment aan Garmin smartwatches en laat je inspireren door Garmin over de laatste sporttrends!

Garmin is gebouwd voor de toekomst. Vier eenvoudige woorden die hun producten, hun bedrijf en hun cultuur beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maken zij innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van hun klanten.

Door het bedrijfsmodel met 'vertiale integratie' houdt Garmin alle ontwikkeling-, productie-, marketing- en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken tevens over innovatieve functies, die het leven van hun klanten veraangenamen.


De waarden van Garmin

Het is het streven van Garmin een duurzaam bedrijf te zijn door het ontwikkelen van premium producten, die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van hun klanten. Garmin wilt wereldmarktleider worden op iedere markt die ze bedienen en hun producten moeten geliefd zijn vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en beste prijs-prestatieverhouding. De basis van de cultuur van Garmin ligt in eerlijkheid, integriteit en respect voor medewerkers, klanten en zakelijke partners. Elke medewerker streeft ernaar klanten en collega's van dienst te zijn door uitmuntende prestaties te leveren en beloften na te komen.


Sociale verantwoordelijkheid

De bedrijfspraktijken en -beleid van Garmin weerspiegelen hun inzet om onze planeet te beschermen en mensen en gemeenschappent te stimuleren. Garmin produceert milieubewuste producten die minimale milieuschade veroorzaken tijdens hun levenscycli. Als onderdeel van hun duurzame productieproces en het beleid voor een veilige werkomgeving verstrekken zij, op aanvraag, veiligheidsinformatiebladen voor batterijen en andere artikelen die bij een product worden verkocht. Garmin ondersteunt het herstel en hergebruik van waarevolle materialen en bevordert het veilige beheer van gevaarlijke componenten.


Smartwatches van Garmin

Ook bij The Little Green Bag vind je de smartwatches van Garmin. Accentueer uw gevoel van stijl met prachtige smartwatches die bij elke look en elke gelegenheid passen. Zoek je een horloge om hardloop-, fiets- of zwemprestaties mee te meten? Dan zoek je een Garmin smartwatch. De horloges draaien op een eigen besturingssysteem dat zich vooral richt op het meten van je sportprestaties. Denk aan je hartslag, VO2 max en rencadans.


Bestel jouw Garmin smartwatch online

Heb je een stoere Garmin smartwatch gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw smartwatch zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies