Pip Studio

Filters

36 van 64 producten

36 van 64 producten

Pagina

Bij Pip Studio in Amsterdam werkt een enthousiast team dagelijks aan het creëren van unieke collecties, geïnspireerd door familieherinneringen, wonderbaarlijke avonturen, schatten op vergeten zolders en verre reizen. Met respect voor traditie, liefde voor nieuwe technieken en oog voor detail worden alle artikelen vervaardigd. Dit resulteert in echte eyecatchers: klassiek met een speelse twist.

Mix en Match Collecties

De collecties van Pip Studio zijn altijd onderdeel van een groter geheel, perfect om te mixen en matchen. Vanuit de ontwerpstudio in Amsterdam IJburg brengt Pip Studio alledaagse producten tot leven, producten die je ergens anders niet kunt vinden. Het bijzondere aan Pip Studio is het oog voor detail en de gelaagdheid in hun ontwerpen. Deze ontwerpvisie wordt samengevat in het motto: "Happy products for happy people."

Oprichting Pip Studio

Anke van der Endt, oprichtster van Pip Studio, begon dit avontuur in 2007 aan de Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam. De naam 'Pip' is een jeugdige bijnaam van Anke en werd snel de merknaam. Binnen minder dan 15 jaar groeide Pip Studio uit tot een wereldwijd merk met meer dan 2.000 verkooppunten in ruim 40 landen. De ontwerpen van Pip Studio onthullen onverwachte details, gelaagde patronen en speciale afwerkingen. Dit maakt elk product uniek en zorgt ervoor dat je steeds weer nieuwe elementen ontdekt.

Duurzame Producten

Pip Studio gelooft in "happy products for happy people," maar ook in een "happy planet." Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in hun bedrijfsvoering. Hoewel de weg naar volledige duurzaamheid nog lang is, worden er dagelijks stappen gezet richting een duurzamere toekomst. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met partners, waarbij zorg en respect voor mens, dier en milieu centraal staan. Pip Studio streeft naar diervriendelijke, duurzamere producten en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Traditie en Vernieuwing

Door continu te werken aan verbeteringen en innovaties, blijft Pip Studio trouw aan haar missie om vreugde te brengen in het dagelijks leven, met oog voor een betere toekomst voor iedereen. Ontdek het zelf en laat je inspireren door de unieke creaties van Pip Studio, waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Koop Pip Studio online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete accessoires van Pip Studio gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies