Filters

36 van 763 producten

36 van 763 producten

Pagina

Present Time is een merkfabriek die gespecialiseerd is in groothandelartikelen en woondecoratieartikelen. De missie van Present Time is om hedendaags design plezier en een persoonlijke tintje aan het leven te geven. Begin jaren tachtig begon een klein cadeaubedrijf genaamd Kaleidoscope. Door het succes van dit bedrijf ging het samen met clockwork en besloten ze hun krachten te bundelen onder de naam van Present Time. In 1999 breidde Present Time uit door de overname van twee andere bedrijven, namelijk Karlsson en Leitmotiv. Tegenwoordig zijn deze bedrijven nog steeds herkenbaar als merken van Present Time. Present Time bleef het afgelopen decennium groeien en is nu het moederbedrijf van drie merken: pt, Karlsson en Leitmotiv.

De creatieve afdeling van Present Time reist de hele wereld rond om iederen twee keer per jaar te verrassen met nieuwe collecties: de lente / zomer collectie komt uit in januari en de herfst / winter colectie komt uit in augustus.

Het huidige hoofdkantoor van Present Time is dan ook gevestigd in Nederland, in Almere. Present Time is naast Nederland ook actief in meer dan 80 landen over de hele wereld. Hier vind je alle producten in 's werelds meest bekende warenhuizen, maar ook in de exclusieve cadeauwinkel om de hoek. En nu dus ook bij The Little Green Bag!


Samenwerking met internationale ontwerpers

De collectie wordt voortdurend vernieuwd en bijgewerkt door internationale ontwerpers en het Present Time-team.

Je vindt er allerlei toffe accessoires, cadeauartikelen, kleine meubels en verlichting. En na al die jaren zijn ze nog steeds niet verveeld van design! Integendeel, ze zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen en creatieve ontwerpers die hen kunnen verlichten met hun ideeën. Verfrissende ideeën om de collecties origineel en creatief te houden. Ze zijn zich altijd bewust van hoeveel ontwerptalent er in de wereld is en ze zijn een bedrijf dat daar graag zoveel mogelijk van wil vastleggen.


Home decoratie

Bij The Little Green Bag vind je verschillende toffe items van Present Time, die jouw huis net dat beetje extra geven. Het is natuurlijk altijd een goed idee om je interieur te verrijken met een aantal vrolijke blikvangers. De gezellige beeldjes in de vorm van een vogeltje, stokstaartje of een olifant zijn echte sfeermakers. De diertjes kijken vanuit de boekenkast of vanaf het dressoir gezellig de woonkamer in. Speelse home accessoires die elke ruimte een twist kunnen geven.


Shop jouw Present Time items bij The Little Green Bag

Heb je een tof item gevonden en kan je niet wachten om je interieur leuk aan te kleden? Wacht dan niet langer en bestel jouw favo item eenvoudig en snel in onze webshop. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23:00, dan zorgen wij dat de bestelling de volgende dag al bij jou op de stoep staat. Dat is nog eens leuk shoppen!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies