Filters

5 producten

5 producten

Gentlemen’s Hardware is voor de échte man! Gentlemen’s Hardware maakt superieure, duurzame en verantwoorde gadgets voor de avonturen van het leven. Geheel ontworpen voor de stijlvolle stadbewoners en enthousiaste avonturiers, maakt Gentlemen’s Hardware een collectie multitools, outdoorartikelen, verzorgingsaccessoires, barbenodigheden en veel meer.

Gentlemen’s Hardware is gevestigd in Nashville, Tennesse. Ze leveren aan meer dan 8.000 winkels in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Gentlemen’s Hardware maakt deel uit van DesignWorks Collective. De stijl, kenmerken en esthetiek van het merk sluiten perfect aan bij de merkenfamilie van DesignWorks Collective, bestaande uit merken zoals, PaddyWax, The Candle Bar, Firefly Candle Co., Designworks Ink, Good Citizen en Barrel & Oak. De makers delen een passie voor fantasierijke ideeën en het creëren van geweldige producten.

Retro tintje

Gentlemen’s Hardware heeft functionele producten met een retro tintje. Het merk zet zich in om unieke en creatieve geschenken op de markt te brengen met speciale aandacht voor verpakkingen. Dit maken de producten net even anders en ideaal om te geven voor een verjaardag of Vaderdag. Het merk is voor alle avonturen van het leven. Gentlemen’s Hardware probeert zo klanten aan te moedigen om avonturen te investeren.

Cadeau voor elke man

Heb je nog geen idee wat je moet kopen voor je partner, vader, opa of broer? Gentlemen’s Hardware biedt een uitgebreid assortiment waar je uit kunt kiezen. Je komt met deze collectie nooit met lege handen te staan. Het assortiment is voor verschillende mannen: de echte BBQ man, de fanatieke spelletjesman, de organiseerde man, de klusjesman, een echte wishky liefhebber of de avonturier.

Bestel jouw favoriete items online

Heb jij jouw favoriete items van Gentlemen’s Hardware gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies