ITEM International

Filters

18 producten

18 producten

ITEM International is een toonaangevend merk als het gaat om cadeau-, woon-, deco-, stationary- en speelgoedartikelen. Het merk is in 1986 opgericht in Castellbisbal (Barcelona). ITEM International heeft een grote opslagruimte waar ze hun veelzijdige collectie met meer dan 20.000 artikelen opslaan, waaronder maar liefst 12.000 jaarlijkse nieuwe items! Ze geloven bij ITEM International in het geven van oprecht advies, het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten en het leveren van kwaliteitsproducten. Ook streven ze er bij het merk altijd naar om hun producten en diensten steeds weer beter te maken. De veerkrachtigheid van ITEM Internationaal zorgt ervoor dat het merk zich snel aan kan passen aan de steeds veranderende marktomstandigheden.


Missie en filosofie

Het is de dagelijkse missie van ITEM International om hun ervaring en professionaliteit naar buiten te dragen. De producten en diensten van het merk dragen daarnaast bij aan hun proces van voortdurende verbetering. Binnen de filosofie van het merk komen de volgende aspecten terug: uitstekende service, hoogwaardige kwaliteit en een veelzijdige collectie die gebaseerd is op de laatste wereldwijde trends.


Uitgebreide collectie

De veelzijdige en uitgebreide collectie van ITEM International bestaat onder meer uit diverse woonaccessoires. Je zult binnen de collectie niet alleen hele leuke verschillende soorten lampen vinden, zoals tafellampen en hanglampen, maar ook mooie wandklokken, sierkussens, opbergmanden en andere decoratieve objecten die jouw huis nog leuker maken! Ook als je op zoek bent naar leuke kookaccessoires zul je genoeg te vinden hebben bij ITEM International.


Koop ITEM International bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete woonaccessoires van ITEM International gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies