Filters

22 producten

22 producten

Kendall en Kylie Jenner staan bekend als de twee meest stijlvolle zussen in Hollywood. Ze hebben zichzelf zeker neergezet als unieke persoonlijkheden en multi-getalenteerde supersterren binnen de wereld van social, fashion en beauty communities. Gecombineerd hebben ze een social following base van meer dan 350 miljoen fans van over de hele wereld, wat deze zussen twee van de meest populaire iconen van deze generatie maakt. Als fenomenen binnen de popcultuur en influencers op het gebied van mode, beauty en stijl hebben Kendall en Kylie Jenner de aandacht en bewondering van het grote publiek via digitale media gewonnen. Wat dit grote publiek zo aanspreekt als het om Kendall en Kylie gaat, is hun originaliteit, hun eerlijkheid en natuurlijk hun ongeëvenaarde en uitnodigende gevoel voor stijl.
 


Het merk

KENDALL + KYLIE zet als merk moderne collecties met kleding, tassen en schoenen op de markt waarbij een verfijnde stijl en een voorbeeldige kwaliteit een grote rol spelen, met als doel om zo een plek binnen het wereldwijde speelveld van de retail te veroveren. Het merk KENDALL + KYLIE weet zich op een slimme manier te positioneren binnen deze markt door hun collecties toegankelijk te maken tot iedere klant ter wereld die zich aangetrokken voelt tot het merk en de kleding, tassen en schoenen die door het merk worden ontworpen.


Onderscheidend

De collecties met kleding, tassen en schoenen van het merk KENDALL + KYLIE laten een dualiteit zien van twee afzonderlijke en onderscheidende persoonlijke stijlen, waarbij er in iedere collectie materialen van hoogstaande kwaliteit en klassieke silhouetten op de voorgrond staan. KENDALL + KYLIE ontwerpt de kleding, tassen en schoenen vanuit alle nieuwste trends die op de voet worden gevolgd, waardoor de collecties altijd up to date zijn of zelfs voorlopers zijn.


De stijl

KENDALL + KYLIE geeft vorm aan de collecties met kleding, tassen en schoenen door de veelzijdige, vlotte, jet-set lifestyle van de twee zussen te verwerken in de ontwerpen. Natuurlijk kun je een voorkeur hebben qua stijl, en KENDALL + KYLIE geeft je ook de optie om te kiezen. Kendall wordt namelijk vooral geïnspireerd door verfijnde, klassieke en vrouwelijke lijnen die op een strakke en moderne manier tot hun recht komen. Terwijl Kylie juist altijd originaliteit en kenmerkende items die het randje opzoeken naar buiten brengt bij iedere collectie.
 


Voor vrouwen, door vrouwen

Door hun eigen lifestyle en smaak te verwerken in hun kleding, tassen en schoenen en zich tegelijkertijd te identificeren met de vrouwen die zij inspireren, weten Kendall en Kylie Jenner een ambitieus publiek van vrouwen met smaak te bereiken die een authentieke stijl zeker waarderen en zelf de trendsetters zijn binnen hun eigen sociale kringen. KENDALL + KYLIE creëert collecties met kleding, tassen en schoenen voor vrouwen die de modetrends van ieder seizoen nauw in de gaten houden, door vrouwen die inspelen op diezelfde modetrends. Een perfecte match dus!
 


Bestel KENDALL + KYLIE online

Ben je op zoek naar kleding, schoenen of een tas van een merk waarbij een vooroplopend gevoel voor mode en het ontwerpen van items met een persoonlijke stijl een grote rol spelen? Bekijk dan zeker de veelzijdige collectie van KENDALL + KYLIE. Heb jij jouw favoriete KENDALL + KYLIE items gevonden om toe te voegen aan jouw persoonlijke garderobe en kun je niet wachten om jouw vriendinnen versteld te doen staan van jouw modieuze aanwinsten? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies