Le Sudcase

Filters

23 producten

23 producten

Bij Le Sudcase vind je een collectie met koffers die jou de garantie op duurzaam reizen geven, zonder dat er door het merk wordt ingeleverd op kwaliteit of stijl. Le Sudcase, gevestigd in het zuiden van Nederland, staat voor hoogwaardig vakmanschap met een sterke nadruk op milieuvriendelijke verantwoordelijkheid, wat resulteert in reisbagage die zowel duurzaam als trendy is.

Ambachtelijke Duurzaamheid

Le Sudcase streeft ernaar om reisproducten te maken van hoge kwaliteit, voornamelijk van gerecyclede materialen. De koffers worden zorgvuldig vervaardigd, waarbij post-consumer plastic en Ocean Bound Plastic (OBP) worden gebruikt om de impact op het milieu te verminderen. Ook zijn ze bij Le Sudcase altijd op zoek naar innovatieve methoden om hun producten te produceren met respect voor het milieu.

Van Afval naar Koffer

Oude visnetten en touwen uit de maritieme sector belanden vaak in onze oceanen, maar bij Le Sudcase worden deze materialen hergebruikt. In samenwerking met Waste Free Oceans worden ze verzameld en omgezet in duurzame onderdelen voor onze producten. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van vervuiling, maar ook bij het hergebruiken van waardevolle grondstoffen.

Gecertificeerde Duurzaamheid

Ze laten bij Le Sudcase hun toewijding aan duurzaamheid zien met certificeringen van gerenommeerde instanties zoals de Business Social Compliance Initiative (BSCI) en de Global Recycled Standard (GRS). Elk aspect van het bedrijf, van de toeleveringsketen tot de verpakking, weerspiegelt deze toewijding aan milieuvriendelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Circulaire Productie

Door initiatieven zoals het "Made In Holland" project en partnerschappen met organisaties zoals de Plastic Soup Foundation, streeft Le Sudcase naar een circulaire economie waarin oud weer nieuw wordt. Gebruikte koffers worden teruggebracht en gedemonteerd bij sociale werkplaatsen, waardoor een duurzamere reisindustrie mogelijk wordt. Ook is Le Sudcase Gouden Partner van Waste Free Oceans en Business Partner van de Plastic Soup Foundation.

Koop Le Sudcase online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete koffer van Le Sudcase gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies