Refined Department

Filters

36 van 52 producten

36 van 52 producten

Pagina

Refined Department is een betaalbaar Nederlands modelabel dat in 2021 is bedacht en opgericht door het al bekende ALIX The Label. Het doel van Refined Department is om met hun kleding weer leven in de dagelijkse bezigheden te blazen. Ze zijn daarbij altijd op zoek naar verfrissende ontwerpen, maar wel altijd met een elegante touch.


Refined Department collecties

Met hun collecties spelen ze bij Refined Department altijd in op de laatste trends. Daarbij willen ze hun klanten verrassen met hun unieke designs in combinatie met de leukste mix & match variaties, wat de items van het merk draagbaar maakt voor iedere gelegenheid die op jouw pad komt. Je zou de stijl van Refined Department het best kunnen omschrijven als bohemian en casual voor vrouwen.


Voor iedere vrouw

Doordat Refined Department altijd met de laatste trends mee gaat en de kleding van het merk speciaal ontworpen wordt om de vrouwelijke elegantie naar voren te brengen, sluiten de collecties aan bij iedere vrouw van iedere leeftijd. Met de kleding van Refined Department loop jij altijd mee met de laatste modetrends. De ontwerpen van Refined Department zijn uniek en ideaal met elkaar te combineren, zo creëer jij met gemak jouw eigen stijl met de leukste samenstellingen.


Kleding combineren

Ga jij het liefst voor formeel, casual of bohemian? Of ben jij echt op zoek naar een look vol glamour? Hoe dan ook zit je goed bij Refined Department. Dankzij de verschillende stijlen en de combineerbare items, is er voor iedere gelegenheid wel iets samen te stellen met de kleding van dit veelzijdige merk. Combineer een mooie blouse met een bijpassende pantalon, of switch things up door verschillende prints met elkaar te combineren voor een creatieve look die helemaal bij jouw stijl past. De mogelijkheden zijn oneindig!


Koop Refined Department bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete kleding van Refined Department gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies