Filters

36 van 257 producten

36 van 257 producten

Pagina

Al bijna 30 jaar ontwikkelt Skechers producten die bekend staan om comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. De producten voldoen aan de wensen van de klant op gebied van footwear, kleding en accessoires voor heren, dames en kinderen. Skechers biedt voor ieder wat wils; van casual lifestyle collecties tot high performance sportproducten. Neem snel een kijkje bij het assortiment van Skechers!


Casual en sportief

Skechers werd in 1992 opgericht door Robert Greenberg, die eerder aan het hoofd stond van het populaire schoenenmerk L.A. Gear. Greenberg huurde zijn zoon Michael in als president. Oorspronkelijk was het bedrijf Skechers bedoeld om op te treden als Amerikaanse distributeur voor Dr. Martens schoenen. Robert Greenberg begon met het ontwerpen en op de markt brengen van casual sportschoenen voor heren om een ​​jonge, stedelijke doelgroep aan te spreken, net zoals L.A. Gear een jonge, stedelijke vrouwenmarkt had aangesproken. Het doorbraaksucces was de "Chrome Dome"-schoen uit 1993, een androgyn, een model dat al snel werd opgepikt door grote ketens zoals Nordstrom. Sindsdien maakt Skechers schoenen van comfort met een sportieve uitstraling en kleurrijke ontwerpen.


Concurrentie

Nadat Chrome Dome een hit werd, begon Skechers een golf van successen te boeken. Al snel was het merk gepositioneerd om giganten in atletiekkleding zoals Nike en Reebok uit te dagen voor een deel van hun bedrijf. Skechers koos ervoor om niet de prestatieaspecten van zijn sportschoenen te benadrukken, maar eerder hun streetwise stijl. Dit liep parallel met de opkomst van sportschoenen als streetwear in het algemeen gedurende de late jaren negentig. Ontdek de verschillende modellen van Skechers zoals de Arch fit.


Experimentele marketing

Skechers kreeg ook al vroeg een reputatie voor innovatieve en agressieve marketingtactieken. Het merk zet in op mega print- en televisiereclames, met beroemdheden zoals Britney Spears en Kim Kardashian. Hier lopen ze een aantal stappen voor op de concurrenten. Het is ook bekend dat Skechers innovatieve promotiecampagnes voert, bijvoorbeeld door gratis mobieltjes en videogames aan klanten aan te bieden.


Skechers in de 21e eeuw

In 1999 ging Skechers naar de beurs. Hoewel het aandeel gedurende het eerste jaar langzaam opwarmde voor beleggers, begon het aandeel tegen 2000 gestaag te stijgen en bleef het groeien gedurende het volgende decennium en daarna. Beleggers begonnen Skechers een 'sterke koop' te noemen. In 2014 noemde het tijdschrift "Forbes" Skechers "het populairste grote merk in de VS" nadat het officieel het op vier na grootste sneakerbedrijf ter wereld werd in termen van marktaandeel.


Bestel je Skechers online

Heb jij een gaaf paar Skechers gevonden en kan je niet wachten om deze te dragen? Wacht dan niet te lang en bestel deze eenvoudig en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe paar Skechers.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies