LIEWOOD

Tilda Silicone Bib 2-Pack All Together Sandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam All Together Sandy
Merk product code 15128
Multipack 2-pack

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kleintje schoon en netjes te houden tijdens het eten? Dan is de Tilda Silicone Bib 2-Pack van Liewood perfect voor jou! Deze slabbetjes zijn speciaal ontworpen voor baby's en gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.

Met het merk Liewood weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. De Tilda Silicone Bibs zijn verkrijgbaar in de trendy kleurnaam "All Together Sandy", waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens een leuke toevoeging zijn aan de outfit van je kleintje.

Dit 2-pack van slabbetjes is ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, je hebt altijd een reserve slabbetje bij de hand. De Tilda Silicone Bibs zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen zelfs in de vaatwasser. Zo bespaar je tijd en moeite!

Met de merk product code "15128" weet je zeker dat je het originele product van Liewood in handen hebt. De slabbetjes zijn speciaal ontworpen voor baby's, waardoor ze perfect passen en comfortabel zijn om te dragen. Geen gedoe meer met losse slabbetjes die steeds verschuiven!

Kies voor gemak, stijl en kwaliteit met de Tilda Silicone Bib 2-Pack van Liewood. Bestel vandaag nog en geniet van een stressvrije maaltijd met je kleintje!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies