Samsonite

Filters

36 van 735 producten

36 van 735 producten

Pagina

Meer dan een eeuw lang is Samsonite een synoniem geweest voor uitzonderlijke bagage die een gedurfd ontwerp combineert met geavanceerde technologie en nieuwe materialen. Van de eenvoudige houten koffer naar de moderne iconische koffers en tassen waarvan vele primeurs in de bagage industrie zijn. In de dynamische wereld van vandaag creëert Samsonite slimme, trendsettende oplossingen voor mensen die onderweg zijn. Of het nu gaat om reizen, vrije tijd of dagelijks woon-werkverkeer, Samsonite richt zich op iedereen met een uitgebreid assortiment stijlvolle tassen, accessoires en duurzame, lichtgewicht bagage.

Toen Jesse Shwayder in 1910 in Denver Samsonite oprichtte, was reizen voorbehouden aan enkele rijken, die de middelen hadden de wereld te zien. Hierdoor werd er heel veel zorg besteed aan transport en service, en ook aan de bagage die gebruikt werd om hun bezittingen te vervoeren. Samsonite was een van de eerste bagagemerken en heeft steeds bekend gestaan voor haar vakmanschap en innovatie, voor het leveren van doordachte, stijlvolle en kwalitatieve oplossingen voor alle reisproblemen. Ondertussen is het familiebedrijf een dynamisch en wereldwijd toonaangevend bagagebedrijf geworden met verschillende sterke merken.


Koffers en reistassen

Samsonite wilt dat hun producten een positief verschil maken in het leven van iedere reiziger. Gedurende hun 110-jarige bestaan hebben zij zich resoluut gericht op innovatie, design en zijn zij toonaangevend in het gebruik van nieuwe materialen in de bagage industrie. Samsonite is pionier op het gebied van vernieuwende oplossingen om iedereen verder, lichter en duurzamer te laten reizen. Het merk zorgt dat hun toewijding en duurzaamheid wordt gecombineerd met hun passie voor innovatie om zo een betere toekomst te creëren.

Voortbouwend op hun vaste waarden en op hun erfgoed van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid is het hun doel om 's werelds meest duurzame merk voor lifestyle tassen en reisbagage te worden. De nieuwe wereldwijde strategie van Samsonite - 'Our Responsible Journey' - bevestigt hun doelstellingen tot 2030. Van de manier waarop ze producten vervaardigen tot hoelang ze meegaan, hoe ze hun impact op de planeet kunnen verkleinen en hoe ze kunnen verzekeren dat hun mensen, partners en de gemeenschappen zich engageren.

Samsonite ontwerpt producten die lang meegaan waardoor ze hun steentje bijdragen om de wereldwijde afvalberg te verkleinen. Maar dit is slechts de eerste stap. Dankzij de lange garanties en het uitgebreide repair netwerk, zorgen zij ervoor dat je kan blijven reizen, waar ter wereld je ook bent. Samsonite focust zich op designs die hulpbronnen respecteren. Ook door de meest duurzame materialen te ontwikkelen, verkleinen zij hun impact op het milieu zo veel mogelijk. Denk maar aan hun toonaangevende stof Recyclex®, die volledig is vervaardigd uit plastic flessen. Door meer gerecyclede materialen te gebruiken in hun producten, beperken ze afval en het gebruik van nieuwe materialen tot een minimum.


Bestel jouw Samsonite koffer online

Heb je een koffer van Samsonite op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je het item zo snel mogelijk in huis hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies