POM Amsterdam

Filters

36 van 47 producten

36 van 47 producten

Pagina

Geen dag is hetzelfde! Dit geldt ook voor de sjaals en capes van POM Amsterdam. POM staat voor Piece of Mine en dat zijn de accessoires van POM Amsterdam ook echt; elke sjaal of cape van POM maakt je gehele outfit compleet en geeft een unieke twist. Hetzelfde geldt voor de andere items, zoals de te gekke schoudertassen, shoppers en vesten! In 2011 is POM Amsterdam opgericht door de twee Amsterdamse zussen Liesbeth en Violet Lotgering. De droom om vrouwen een kleurinjectie in hun leven te geven door kwalitatief hoogwaardige sjaals te ontwerpen, kwam hiermee uit. Kleurrijke sjaals met verschillende patronen, designs en stofsamenstellingen; dat is POM Amsterdam. Een sjaal voor iedere dag, voor elke mood, voor elke modieuze vrouw die uniek wilt zijn en dit durft uit te stralen. POM Amsterdam wil vrouwen sterk in hun schoenen laten staan door hen een krachtige, zelfverzekerde look te geven door middel van het uitgesproken kleurgebruik.


Design POM sjaals

Alle sjaals van POM Amsterdam zijn in een fraaie driehoeksvorm uitgevoerd, waardoor de sjaals op vele manieren gedragen kunnen worden. De sjaals worden uitgevoerd in hoogwaardige materialen en afgewerkt met een elegante bies of pompoms. De sjaals geven je outfit nét even die sparkle die jij elke dag wel wilt voelen. De zussen ontwerpen de fashionitems zelf en Violet schildert de prints daarnaast met de hand. Dit is hét bewijs dat de sjaals een unieke, excentrieke uitstraling hebben waarmee jij nog beter voor de dag komt. De rijke kleuren geven een glimlach op je gezicht.


Design POM kleding en tassen

The Little Green Bag heeft van POM Amsterdam naast de prachtige sjaals ook schoudertassen, shoppers en vesten! Deze items hebben uiteraard allemaal met elkaar gemeen dat ze voorzien zijn van een vrolijke kleur. Mix en match jouw items van POM Amsterdam met elkaar en ga modieus de deur uit! 


Samenwerkingen POM

Bij The Little Green Bag vind je een ruime collectie van alle POM Amsterdam sjaals en capes, zoals de Dance 4 Life sjaal. Deze sjaal is in combinatie met de organisatie Dance 4 Life vervaardigd, waarmee je ook je steentje bijdraagt aan de belangrijke projecten van Dance 4 Life. Behalve Dance 4 Life zijn er ook speciale samenwerkingen geweest met andere grote partijen zoals KLM en het Rijksmusem te Amsterdam. Ook wordt menig beauty- en fashionblogger gespot met de vooral kleurrijke sjaals van POM Amsterdam. Bij The Little Green Bag vind je een zeer uitgebreid aanbod van POM Amsterdam!

De sjaals van POM Amsterdam stralen vrolijkheid uit. Door de mooie kleuren en leuke prints draag jij altijd een hippe sjaal en maak jij je outfit helemaal compleet. Combineer de vrolijke sjaal met een mooie basic outfit. Dit zorgt ervoor dat de sjaal een echte eyecatcher wordt. 


Eerlijke fabricage

POM betaalt een eerlijke prijs aan hun fabrieken en bezoeken deze frequent om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de werkomstandigheden daar op niveau is. Daarnaast werken zij voornamelijk met natuurlijke stoffen die goed zijn voor het milieu en die niet irriteert aan de huid. POM houdt zich dus erg bezig met duurzaamheid en eerlijk ondernemerschap.


Bestel POM Amsterdam online

Een gaaf item scoren van POM Amsterdam? Een leuke sjaal of ander item kopen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest als bij ons. Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies