Elvine

Filters

36 van 71 producten

vanaf Vanaf 214,47 Normale prijs 329,95
vanaf Vanaf 247,46 Normale prijs 329,95
vanaf Vanaf 247,46 Normale prijs 329,95
Vanaf 247,46 Normale prijs 329,95
vanaf Vanaf 214,47 Normale prijs 329,95
Vanaf 247,46 Normale prijs 329,95

36 van 71 producten

Pagina

Het Zweedse merk Elvine is innoverend en geeft een urban vibe. Elvine zoekt stad en land af, op zoek naar de beste materialen en ideeën voor nieuwe collecties. Het merk staat vooral bekend door de winterjassen van hoogwaardige kwaliteit. Elvine is populaire speler als het gaat om 'stadsfunctiejassen'. Met stadsfunctie bedoelen zij dat de jassen over functionele kenmerken beschikken voor een normale stedelijke levensstijl. Benieuwd naar de gehele collectie jassen van Elvine? Neem dan snel een kijkje!


Functionele stadsjassen

Elvine is een toegewijde maker van stadsfunctiejassen. Met stadsfunctie bedoelen ze functionele kenmerken voor een normale stedelijke levensstijl. Het concept city-functie omvat ook stijlvol design voor de stad in plaats van een outdoor-levensstijl.

Als echte Göteborgers met de haven, een gevoel voor humor en slecht weer in hun bloed, is de stad de basis van hun bestaan ​​geworden. Het onvoorspelbare weer heeft hen ertoe aangezet om stevige, functionele jassen te ontwerpen voor een stadslevensstijl en als inwoners van de tweede stad van Zweden met een sterke arbeiderscultuur voelen ze zich comfortabel in een moeiteloze collectie. Maar het beste van alles is de aangename sfeer in Göteborg, die Elvine tot een uitbundig en gastvrij merk heeft gemaakt voor alle mensen over de hele wereld.


Geschiedenis van Elvine

Elvine werd in 2001 opgericht door de Zweedse straatartiest Daniel Mänd. Hij noemde het bedrijf Elvine als eerbetoon aan zijn grootmoeder Elvine Mänd, een strenge naaister uit Estland die in de jaren 50 naar de tweede stad van Zweden, Göteborg, vluchtte. Haar creatieve kleinzoon erfde haar passie voor vakmanschap, echte kwaliteit en een scherp oog voor detail.

Opgegroeid op straat in een buitenwijk genaamd Kortedala, wilde Daniel iets creëren dat volledig afkomstig was van hem en de ongeraffineerde straatcultuur van Göteborg, maar gemaakt in de traditie van zijn grootmoeder. Elvine was geboren en heeft sindsdien casual no-nonsense kleding aangeboden met een vleugje slimheid en een geweldige pasvorm voor een ontspannen levensstijl in de stad. Met andere woorden, verfijnde kleding voor ongekunsteld gedrag die past bij trottoirs in plaats van catwalks.

De havenstad Göteborg vormt het hart en de ziel van Elvine. Ze vinden veel inspiratie in de prettige sfeer - een ontspannen en vriendelijke houding gecombineerd met een groot gevoel voor humor en speelse benadering. Hun erfgoed is diep geworteld in een bescheiden arbeiderscultuur, bij Elvine zijn ze er trots op betaalbare, maar stijlvolle collecties te maken voor alle soorten mensen in de meeste situaties. En last but not least, Göteborg staat bekend om hevige regen en wind, wat een grote impact heeft gehad op Elvine met betrekking tot hun focus op het ontwerpen van stijlvolle jassen met functionele kenmerken. Elvine maakt 'gewoon' jassen voor een draaglijke levensstijl in Göteborg en andere steden.


Elvine jassen

Vanaf het moment dat Elvine hun eerste jas lanceerde, worden ze geassocieerd met geweldige jassen. Dit was geen bewuste keuze, maar wonen in een stad waar het ene moment hevige regenval en felle wind is en het andere moment de hemel openbarst om wat zon te bieden om de regen een uur later weer over te laten nemen, was het niet meer dan normaal dat functionele jassen voor een smart urban lifestyle stonden hoog op de collectieagenda. En laten we daar als Nederlanders ons nu ook eens in herkennen!

Bij Elvine zijn ze trots op hun onderzoeks- en ontwikkelingswerk bij het ontwerpen en produceren van hun karakteristieke jassen. Ze steken veel tijd en moeite in het vinden van nieuwe interessante stoffen, vullingen en ander materiaal, en slimme details, pasvormen en oplossingen of technieken om voortdurend nieuwe up-to-date jassen te ontwikkelen. Omdat ze sinds het begin met dezelfde leveranciers en fabrieken werken, kennen ze hen goed en hebben ze ervoor gezorgd dat ze dezelfde basiswaarden delen als het gaat om arbeidsomstandigheden, dierenrechten, milieuverantwoordelijkheden en andere belangrijke ethische kwesties.

Elvine werkt vaak samen met vrienden en andere getalenteerde mensen, zoals de bekende straatartiest Ekta die t-shirtafdrukken heeft gemaakt, of Ollio die een prachtige muurschildering heeft gemaakt in hun winkel in Stockholm. En ze hebben geluisterd naar creatievelingen in Shanghai, Reykjavik en Tokio om de ultieme functionele jassen voor hun specifieke steden te creëren. Ze hebben samengewerkt met de geweldige artieste Linda Spåman en haar Äkta Spåman Podcast. Natuurlijk geven ze ook iets terug aan hun gemeenschap. Maandenlang boden ze Creators Inn aan, een hotelkamer waar creatievelingen van over de hele wereld gratis konden verblijven. En samen met reclamebureau Forsman&Bodenfors voerden ze een campagne waarbij elke verkochte spijkerbroek iemand in nood een nacht onderdak gaf.


Bestel Elvine online

Heb je jouw favoriete Elvine jas online gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag, zodat je je nieuwe jas zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies