IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Atelier iPhone 14 Pro Black Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Black Croco
Merk product code IDACSS22-I2261P
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je iPhone 14 Pro? Dan is de Fashion Case Atelier iPhone 14 Pro van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case Atelier iPhone 14 Pro is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het zwarte krokodillenpatroon geeft de hoes een luxe uitstraling, waardoor je altijd in stijl blijft.

Met de merknaam iDeal of Sweden weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De Fashion Case Atelier iPhone 14 Pro heeft een unieke merk kleurnaam, namelijk Black Croco. De merk product code IDACSS22-I2261P zorgt ervoor dat je precies het juiste product kunt bestellen.

Deze hoes is geschikt voor verschillende iPhone modellen, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 Pro en natuurlijk de iPhone 14. Met de Fashion Case Atelier iPhone 14 Pro ben je altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste trends.

Als back cover biedt deze hoes een slanke en lichte bescherming voor je iPhone 14 Pro. Je kunt gemakkelijk bij alle knoppen, poorten en functies, zonder dat de hoes in de weg zit. Zo blijft je telefoon altijd gebruiksvriendelijk en beschermd.

Kies voor de Fashion Case Atelier iPhone 14 Pro en geef je smartphone de bescherming en stijl die het verdient. Bestel nu en geniet van een fashionable look voor je iPhone 14 Pro!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies