IDEAL OF SWEDEN

Fashion Galaxy S20 Ultra Carrara Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Carrara Gold
Model telefoon Samsung Galaxy S20 Ultra
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy bescherming voor je Samsung Galaxy S20 Ultra? Dan is de Fashion Galaxy S20 Ultra smartphone cover perfect voor jou! Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een modieuze en functionele telefoonhoes.

De Fashion Galaxy S20 Ultra cover is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je telefoon er als nieuw uit blijft zien, zelfs bij dagelijks gebruik.

Deze cover is van het bekende merk iDeal of Sweden, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de Carrara Gold kleur voegt deze cover een vleugje glamour toe aan je telefoon. Het glanzende goudaccent geeft je Samsung Galaxy S20 Ultra een luxe uitstraling.

De Fashion Galaxy S20 Ultra cover is speciaal ontworpen voor het Samsung Galaxy S20 Ultra model. Het slanke ontwerp past perfect om je telefoon en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten. Je kunt je telefoon dus blijven gebruiken zonder de cover te hoeven verwijderen.

Deze cover behoort tot de Fashion serie van iDeal of Sweden, wat betekent dat je kunt genieten van een uniek en trendy ontwerp. Met deze cover kun je je persoonlijke stijl laten zien en je telefoon een fashion statement maken.

Kies voor de Fashion Galaxy S20 Ultra back cover en bescherm je telefoon op een stijlvolle en modieuze manier. Bestel nu en geef je Samsung Galaxy S20 Ultra de bescherming die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies